EL POL CONDICIONA LA INCORPORACIÓ A LA CPLRV A LA DECISIÓ D’ERPV-ERC

COMUNICAT del POL
Passat 29 de Maig, el POL va celebrar la seua segona Assemblea Nacional, que com és habitual tingué caràcter obert. L’Assemblea tingué lloc a Alfafar.
A la mateixa van assistir representants de València, Horta Sud, les Riberes, Comarques de Castelló i les Marines, a més van assistir com a convidats membres de RV/PVE. En l’Assemblea es va debatre sobre l’actual situació política i les vinents eleccions al Parlament espanyol, així com sobre els horitzons que s’obren per l’independentisme valencià a partir de tancar l’etapa actual el pròxim 26 de juny.
Durant l’Assemblea es va donar informació de la reunió mantinguda amb els companys i companyes d’ERPV, ENV i Els Verds del PV, així com del recent procés congressual del BLOC.
L’Assemblea va decidir ajornar la decisió d’incorporar-se a la Coordinadora per la República Valenciana fins passar el 26 de juny i condicionar aquesta incorporació a fer-la conjuntament, en tot cas, amb els companys i companyes d’ERPV i ENV, per tal que la futura Coordinadora reculla el conjunt de forces polítiques que es declaren obertament a favor de la instauració de la República Valenciana.
En l’Assemblea també es va decidir convocar de forma unitària amb altres forces polítiques un Acte nítidament sobiranista valencià al voltant de 29 de juny (es va proposar la data de diumenge 3 de juliol, per desmarcar l’acte de la campanya electoral), i es va deixar obert el format concret del mateix que concretarà per part del POL la Coordinació Nacional.
L’Assemblea també va lamentar que el procés per a constituir la coalició electoral A LA VALENCIANA, que suma COMPROMÍS, Podemos i EUPV, no s’haja promogut amb plena participació interna i decisió col·lectiva en COMPROMÍS. Es va informar sobre la disposició en els diversos territoris per a a participar en la campanya i es va informar que Estat Valencià i Esquerra Valenciana, partits membres del POL, anunciarien el suport a la coalició A LA VALENCIANA en dates vinents.
Coordinació Nacional del POL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.