DENUNCIEN A GEORGES SOROS

Que George Soros és un hàbil promotor de colps d'estat feixista, de "primaveres", revolució de colors, a través de compra de voluntats i mantenir ben alimentats estómacs és quelcom que alguns sabem des de fa molts anys.
 Però el que resulta indecent i desemmascara i desacredita a molts suposats "esquerrans", oportunistes i aventurers és constatar el silenci dels "progres" i els seus mitjans d'intoxicació massiva, doncs molts d'ells han quedat en pilotes, atès que ja sabem que el seu altruisme és fals.
 Era i són subvencionats amb enormes quantitats de diners per a fer propaganda "progre" i antirusa.
 La quantitat de documents filtrats demostra que molts dels personatges que van de "progres", empoderats, transversals i ciudadanistas no són més que sicaris, lacais d'un filantrop canalla que porta anys sembrant de mort, destrucció, caos... el món sencer.
 Ací els enllaços perquè pugues comprovar que ONGs i "progres" de la teua ciutat són lacais a sou del terrorista fatxa Soros.
 Per cert, hi ha certs personatges i col·lectius valencians, vinculats directament a aqueix sinistre personatge de George Soros, alguna cosa que ja havíem denunciat alguns fa diversos anys.

Antonio Marín

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.