PIXAR-SE DAMUNT ELS VALENCIANS HA ESDEVINGUT ESPORT NACIONAL-ESPANYOL… ALLÒ GREU ÉS QUE HI HA GENT D’ACÍ QUE ELS HI VA.

Que més dóna que  Mercadona  pague molt per sobre de la mitjana, que  no obrin mai els diumenges i et fan contracte fix… Suposem que “Èvole” tindrà ara la valentia d’anar a supermercats o grans superfícies que et fan contractes per hores o et paga molt per sota dels 800 euros treballant en alguns casos en grans superfícies amb uns quants diumenges a l’any o convocar a HIPERCOR, TELEFÒNICA (vomistar), CAIXABANC… amb eixos no  perquè dominen els mitjans i gasten en publicitat (…) El senyor Evole ahir es va estar esforçant, en va, per a demonitzar a Mercadona i es va trobar que paga sous per sobre de la mitjana del sector i indefinits des del primer dia. Va haver de cercar entre poals de fem, ex-emprats i proveïdors disposats a parlar pestes. El que sí paga becaris és “el terrat”, o no Jordi? (…) No sé perquè aquest programa ens recorda a “AUSBANC” : o em dónes publicitat que val “tant” o parlarem malament de tu i del teu Banc. També ens recorda a MANS NETES: li anem a denunciar fins a que  parpelleges. Si vols que retire la denúncia, són 3 milions de €. Val?
El ‘fenomen Mercadona’ fa triomfar ‘Salvados’ en les audiències. El programa d’Évole sobre les llums i les ombres de l’empresa valenciana és líder amb 3,5 milions iva aconseguir que una catalana i/o espanyola escrigués aquest comentari a EL PERIÒDICO:
barcelona1997
Yo no solía comprar en Mercadona, algunas veces de vez en cuando soy más de Caprabo y Condis … pero en Mercadona si lo pisaba poco ya viendo como tratan a los trabajadores, aún menos comprare, no me gusta el mal trato a los trabajadores. Como dicen mis padres gracias al trabajador es que la empresa sale adelante, por que hay que valorar el esfuerzo cada día y tener al trabajador contento para que esté motivado y no machacarlo, claro que nosotros no tenemos un supermercado, somos de otro sector, pero Mercadona después de lo que vi ayer ni loca lo pisaré.

El 'fenomen Mercadona' fa triomfar 'Salvados' en les audiències

ATRESMEDIA / EL PERIÓDICO / BARCELONA

Dilluns, 28 de novembre del 2016
‘Salvados’ va analitzar aquest diumenge, 27 de novembre, l’‘efecte Mercadona’ i va mostrar les llums i les ombres de l’empresa que més ven a Espanya, en una entrega que va liderar les audiències del dia tant en el global d’Espanya com a Catalunya.
El programa de Jordi Évole va mostrar tant la visió positiva sobre la cadena de supermercats valenciana, amb directius, empleats i proveïdors de l’empresa alabant la seva filosofia empresarial, com els punts més foscos, amb extreballadors denunciant clàusules i mètodes de treball abusius (com una empleada que va parlar de la “prohibició no escrita de posar-se malalt”).

L”efecte Mercadona’ també va tenir ‘efecte’ en les audiències d’aquest diumenge, i va situar ‘Salvados’ en el punt més alt del rànquing, amb 3.572.000 teleespectadors i un 17,9% de quota de pantalla. A Catalunya, també es va enfilar al primer lloc de programes més vistos, amb 508.000 seguidors (16,8%).
Després de l’emissió de ‘Salvados’, el liderat va passar a Antena 3, amb la pel·lícula ‘Cuento de invierno’ (2.522.000 i 15%), mentre que a Tele 5 ‘Gran hermano: el debate’ va quedar molt despenjat (1.792.000 i 14,3%).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.