UNA JUTGESA DE L’OPUS ES SALTA ELS ACORDS DE LA GENERALITAT I DEMÀ A LES 12:00 VOL DESNONAR A UNA ANCIANA DE 79 ANYS AL CARRER TENOR GARICA ROMERO Nº4 DE VALÈNCIA

DEMÀ DIVENDRES A les 12:00 UNA JUTGESSA DEL OPUS I UNA SOCIETAT ESPECULADORA VOLEN EXPROPIAR A LA MARE DE PACO GUTIERREZ, UNA ANCIANA DE 79 ANYS.
Demà divendres 2 de Desembre de 2016 a les 12:00 va a ser el Desnonament del pis de la seua mare al carrer TENOR GARICA ROMERO Nº4 de VALÈNCIA
tenor
Causa haver avalat al seu fill un préstec de capital privat de 29.000 euros que va sol·licitar per a intentar salvar la seua EMPRESA/TREBALL.
El pis va ser comprat per subhasta per 57.000 euros per l’empresa INSERVIVAL SL i ALTURA 17 SL dirigida per TOMAS CHAPARRO GOMEZ i FERNANDO ZABALA FERNANDEZ que demanden el desnonament i la JUTGESSA BEATRIZ DE LA ROSSA COMOS (Jutjat 1º instància nº 4 de València) membre de l’Opus Dei i germana d’un altre jutge que es va fer objector de consciència contra els matrimonis homosexuals.
Contra aquesta màfia cal acudir demà als 11:00 al carrer TENOR GARICA ROMERO Nº4 de VALÈNCIA per a impedir que els especuladors deixen en el carrer a una anciana de 79 ANYS, en tractament psiquiàtric i vídua per la recent mort del seu espòs i pare de Paco, una setmana després d’una data de desnonament.
RELAT DE PACO GUTIERREZ
DESNONAMENT QUE VULNERA ELS DD.HH. I Al TJUE
El dilluns 10 de novembre de 2014 vaig tenir la visita a casa dels meus pares del Sr. Tomás Chaparro Gómez interessat en la subhasta de l’immoble que era l’endemà (11 de Novembre de 2014 a les 10:25 hores) i la seua intenció era la d’ajudar-nos per a eixir del sot i donar-nos diverses solucions, entre elles la d’un lloguer amb opció a compra si en un futur veníem a millor fortuna o sinó la d’un lloguer i que els meus pares no hagueren d’eixir de l’habitatge. Va estar veient l’habitatge i la meua mare i jo li acompanyàvem. Ens va demanar que enviàrem la Documentació al correu electrònic d’una Notaria, en concret notaria@vtomas.com Notaria Vicente Tomás Bernat (Documents adjunts).
Després em vaig anar a una cafeteria per a parlar amb el Sr Tomás Chaparro i em va preguntar per la situació de l’habitatge i li vaig comentar que havia demanat un préstec a Wilgest de 29.000€ (capital privat a través d’un prestador Sr. Antonio Luz) per a poder tirar endavant amb la família i poder pagar uns altres prestem, llavors en nomenar a Wilgest (que era el mediador financer), em va dir que coneixia personalment al Gerent i que havia treballat anteriorment amb ell, Wilfred González Escamilla, i en aqueix moment li cride al mòbil i va estar parlant amb Wilfred. Després de la conversa que van tenir tots dos, em va dir que demà en la subhasta licitaria i que estiguera tranquil que els meus pares no abandonarien la seua casa. Es va acomiadar, dient que fins demà i que enviara a la vesprada la Documentació a la Notària, com així vaig fer.
L’endemà, Dimarts 11 de Novembre de 2014, dia de la subhasta em persone en la Sala de Subhastes i no va aparèixer el Sr. Tomás Chaparro, llavors li cride al mòbil repetidament però sense rebre resposta alguna. Esperant en la porta de la sala se m’acoste un Sr. que es deia Fernando Zabala Fernández i que semblava que ja sabia a qui dirigir-se, em va dir “ eres Francisco? ”, em quede sorprés i em va convidar a asseure’ns en la cafeteria dels Jutjats per a dir-me que ell representava a les empreses que havien comprat l’immoble dels meus pares, INVERSUVAL S.L. i ALTURA 17 S.L. i em va dir rotundament que tenia solament dues opcions, una era que de forma amistosa els meus pares abandonaren la seua casa d’ací a 1 mes o màxim 2 mesos i lliurant les claus, o la segona que era a les dolentes i era a través d’un llançament per part del Jutjat. Li vaig dir que ho havia de parlar amb el meu advocat i amb els meus pares, i ací es va quedar tot, de moment.
Actualment i sent 28 de Novembre de 2016, cercant papers del Jutjat per a presentar algun motiu per a suspendre la data de llançament per al pròxim 2 de Desembre de 2016, m’adone que el Sr. Tomás Chaparro Gómez és Administrador de l’empresa Altura 17 S.L., tal és la meua sorpresa, que se suposa que uns tercers de bona Fe, van comprar en la subhasta l’immoble dels meus pares sense tenir aparentment cap relació amb Wilgest ( el mediador del préstec de capital privat), quan realment és tot el contrari, dos gerents o administradors d’empreses que es coneixen i que havien treballat junts, i que el dia anterior a la subhasta van estar parlant a través del mòbil.
Tots els escrits i al·legacions presentats en el Jutjat de 1ª Instància nº 4 de València, la magistrada titular de la qual és Donya Beatriz De la Rossa Comos, han sigut rebutjats, desestimant el venciment anticipat, taxacions a la baixa, interessos usurers, clàusules abusives, Moratòria i recentment el Conveni signat per la Generalitat Valenciana, el CGPJ i la Federació d’Ajuntaments Valencians pel qual cap valencià puga ser desnonat fins que no tinga una solució habitacional en una moratòria de dos anys.
El meu pare Domingo Gutiérrez Buendía, ja mort el 21 d’abril del 2015, que va morir d’un infart per la pressió que pesava sobre les meues *pedres, que va morir una setmana després d’una data de desnonament en concret el 14 d’Abril de 2015, que finalment es suspensió, i amb els reiterats comunicats de Desnonament i d’Embargaments pel que es pretén ara desnonar també a la meua mare Isabel López Borreguero, vídua, major de 79 anys, amb gran limitació de coordinació psicomotora, a més de presentar principis de demència senil acompanyat d’un quadre patològic expressat en vertigen, ansietat, depressió i hipertensió arterial essencial, i que disposa a casa del polsador d’emergència i tele assistència, desnonar la seua casa habitual i de tota la vida després de tants anys de treball i d’esforç. I ara una Jutgessa que no tinga un mínim de sensibilitat social i no aplique una caritat cristiana i sobretot una aplicació de la normativa Europea del TJUE i dels Convenis de la Generalitat Valenciana on radica el seu Jutjat, que venja DÉU i ho veja.

NOTA D’ANNA notícies
la policia que DEPENGA I CONTROLE La Generalitat valenciana i l’Ajuntament de València ha d’impedir demà aquest desdonament per saltar-se els acords de les dues institucions valencianes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.