COMUNICAT DEL PARTIT VALENCIANISTE EUROPEU (RV/PVE) A FAVOR DE LES RELACIONS COMERCIALS AMB LA FEDERACIÓ DE RÚSSIA

Microsoft Word - npRVsiriaPaís Valencià, d’Oriola a Vinaròs 18/12/2016 – correu@republicavalenciana.org  – tel. 650 537 213
Comunicat del Partit Valencianiste Europeu (RV/PVE) sobre les repercussions per a l’economia valenciana del seguidisme de la UE envers la política exterior d’USA
L’economia valenciana, basada fonamentalment en l’exportació i en el turisme  s’està ressentint de les decisions de la UE i de l’Estat espanyol pel seu seguidisme de la política bel·licista exterior USA al servei de la industria armamentística que la impulsa.
Les sancions que la UE, que va com cagalló per la séquia dels interessos d’USA, manté contra la Federació de Rússia ens està costant als valencians molts diners. Les exportacions hort-fructícoles que s’estaven consolidant en l’Europa oriental i l’augment del turisme rus al llarg de les costes valencianes des de Castelló a Alacant s’ha aturat dràsticament a causa d’aquestes sancions.
Els europeus occidentals, hem de fugir de l’enfrontament amb els europeus orientals. Els europeus occidentals no podem secundar la política exterior USA de desestabilització de tots els aliats de la Federació de Rússia. Els europeus occidentals no poden estar cecs de veure com USA per tal de desestabilitzar a eixos països no ha dubtat d’armar a allò més tenebrós del fonamentalisme islàmic creant un conflicte de conseqüències terribles en uns països de governs secularitzats que com Afganistan, Irak, Líbia o Síria, malgrat la diversitat gaudien de prou convivència. Els europeus occidentals no poden restar cecs a que la causa del conflicte és l’impediment per part d’USA de la construcció d’un gasoducte al seu pas per Síria; la història es repeteix de com es va desestabilitzar a Egipte per la construcció de la resclosa d’Assuan. Els europeus occidentals no podem restar cecs que és Turquia, l’aliada d’USA, qui compra el petroli dels fonamentalistes islàmics a canvi de l’armament que els proporciona. Finalment els europeus occidentals, els seus dirigents, no podem secundar la propaganda que els serveis d’intel·ligència d’USA al servei de la seua industria armanentística, no l’oblidem, sembren en les nostres societats. Els nostres dirigents europeus han de valorar que els ingressos que es poden obtenir per aquesta industria ens poden costar i els valencians ja ho estem patint, molt cars. USA té un oceà pel mig. Nosaltres, europeus occidentals, estem paret amb paret amb els europeus orientals i compartim la Mar Mediterrània amb països que, en els dos casos, són sistemàticament desestabilitzats.
El Partit Valencianiste Europeu (RV/PVE) dóna suport als esforços que el Consol Honorari de la Federació Russa a la Comunitat Valenciana, l’empresari castellonenc Ramon Congost Vallés, està realitzant perquè les relacions comercials amb aquest país europeu es restablisquen en la seua plenitud el més prompte possible; i també perquè l’UNIÓ-COAG, AVA-ASAJA, FEPAC, Jóvens Agricultors, UPA-PV, així com les organitzacions empresarials del turisme i de les indústries afectades pressionen als polítics valencians en el poder: Ximo Puig, Mònica Oltra, Antonio Montiel i Joan Baldoví, a trencar amb el seguidisme USA i es dediquen a  defensar els interessos dels valencians per damunt de qualsevol altre.
Comité Executiu del Partit Valencianiste Europeu (RV/PVE)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.