ENV publica l’acord amb ERPV

ENV ha publicat en la seua pàgina oficial, després que ERPV ho va fer ahir, l’acord que han signat

ENV i ERPV signen un acord

Esquerra Nacionalista Valenciana i Esquerra Republicana del País Valencià han signat un protocol de relacions que permeta aconseguir una unitat d’acció en els seus esforços mutus per assolir un Estat per als valencians, la República Valenciana. En el protocol també s’especifica la presentació conjunta a les pròximes eleccions que se celebren en Valéncia.
Per a Josep Velasco, President d’ENV, este protocol d’acció política és l’inici d’un camí conjunt cap a la República Valenciana. Creiem que este objectiu, assolir un Estat per als valencians, pot ser punt de trobada per a més persones i organitzacions i per això hem decidit iniciar-ho conjuntament i tirar endavant.
Per a Agustí Cerdà, President d’ERPV, en la nostra darrera conferència de País celebrada a Algemesí al 2013 vam posar les bases per a iniciar un camí cap a la República del País Valencià. A més des d’Esquerra ja hem refermat la nostra voluntat de concórrer a les properes eleccions generals en una plataforma que arreplegue forces polítiques valencianistes, i d’esquerres articulat sobre la base del dret a decidir del poble valencià i és amb aquest protocol d’acció política on posem les bases d’aquesta unitat d’acció amb la voluntat de seguir ampliant-la.

Un pensament a “ENV publica l’acord amb ERPV”

  1. Què hi diu en Víctor, a tot això, és seriós?
    Fa tres anys hi va haver la Conferència d’Algemesí d’ERC-PV, on s’aprovà el plantejament del la República del País Valencià com a prioritari i una política adient. Després d’això, res per part de Barcelona-ERC i,només coqueteigs frustrats amb Compromís.
    Jo, al Congrés d’ERC, al qual no hi havia legació valenciana, vaig plantejar:
    1) l’adequació els noms a la realitat (ER, o ERC-PV-Illes.., o ER de la Nació Catalana (agh!)
    2) l’adequació de símbols a la pràctica: Bandera (que potser serà ben aviat bandera d’Estat) de la República Catalana (la de Macià) i bandera de la República del País Valencià (la de Dubon)
    3) que hi hagués una política valenciana i que fos la d’Algemesí.

    El comissari per al País Valencià em va contestar que tot això no pot ser no pot ser perquè Madrid no vol!
    Amics Cerdà, Velasco i Marín, si no passa com a Algemesí, rebeu el més fervent encoratjament. Amb vosaltres comença a voleiar la bandera de la República Valenciana pels carrers i places delPaís Valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.