Comunicat de NEM Sabadell davant el posicionament del Consell d’Administració i Presidència del BANC DE SABADELL

NEM SabadellcomunicadoNEMNEM Sabadell

Accionistes petits i mitjans de Banc Sabadell exigeixen una “rectificació urgent”. L’associació NEM Sabadell es manifesta en contra de qualsevol posicionament polític de l’entitat. Acusa la cúpula del banc d’intentar “incidir de manera parcial i antidemocràtica” en el 27-S

L’associació Nucli Estable d’Accionistes Minoritaris del Banc Sabadell (NEM Sabadell), que agrupa accionistes petits i mitjans de l’entitat financera, ha exigit una “rectificació urgent” del posicionament de la direcció del banc pel que fa a l’eventualitat d’una proclamació d’independència a Catalunya.
NEM es manifesta contrària a qualsevol posicionament polític del banc per “respecte a la democràcia i a la llibertat individual” dels accionistes i perquè “sempre es perd part del negoci, una part dels clients o l’un i els altres”.
Per això l’entitat protesta i demana una rectificació de la direcció de l’entitat, que al seu parer “intenta incidir de manera parcial i antidemocràtica” en les eleccions del 27-S.
Atesa la proximitat de la convocatòria, els accionistes de Banc Sabadell esperen la “rectificació urgent” del consell d’administració i de la presidència, “responsables dels perjudicis que es puguin produir”. En cas contrari no descarten prendre “mesures”.
Finalment, NEM Sabadell acaba requerint a l’accionista Jaime Gilinski Bacal que “intervingui i vigili” la seva inversió, que “podria ser seriosament perjudicada per culpa del posicionament polític inoportú i antidemocràtic de la direcció i presidència” del banc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.