Un pensament a “Mónica Oltra desmunta les frivolitats d’uns i les tergiversacions dels altres”

  1. El problema que tenim per desemmascarar als farsants espanyols del PPCV que es fan passar per valencians i que són lleials a l’Estat espanyol és que davant d’ells en les bancades del parlament tots ells també són diputats espanyols, políticament espanyols, que també són lleials a l’Estat espanyol i no plantegen la sobirania política dels valencians, no plantegen QUE PER DAMUNT DELS VALENCIANS NINGÚ, i damunt de manera frívola alguns, però suficients per ser utilitzats, adscriuen la seua acció política amb la cultura i política catalana i dels catalans.
    Sols els sobiranistes valencians republicans que entraren a les Corts valencianes, ells serien els únics, repetisc, els únics que amb tota la legitimitat per l’ideari de lleialtat valenciana que defensarien i hagueren estat elegits, dirigint-se a la bancada de la dreta, els podrien fer callar i ajupir el cap dient-lis:

    “Vostès diuen que són valencians? Vostès, son uns farsants, ací els únics valencians que com la nostra senyera no es dobla davant ningú, som nosaltres, els sobiranistes valencians republicans que reivindiquem un Estat valencià i una Constitució valenciana per damunt la qual no pot haver una altra. No enganyen a la gent amb el seu fals valencianisme. Vostès no son políticament valencians, vostès no tenen com la primera obligació de lleialtat als valencians, la seua lleialtat és una altra. Vostès s’agenollen davant de l’Estat espanyol. La seua lleialtat no és valenciana, la seua lleialtat és cap l’Estat espanyol. Ací els únics valencians que només tenim com primera i única lleialtat, la lleialtat valenciana, SOM NOSALTRES. Així doncs, callen vostès o limitessen a reconèixer la seua lleialtat espanyola, però que siga la última vegada que vostès s’afirmen com a valencians, ací els únics valencians, independentment del color de la nostra pell o de la parla dels nostres pares, SOM NOSALTRES, els sobiranistes valencians republicans!”

    I si en el parlament valencià haguera esquerra espanyola, dirigint-se a eixa bancada de de l’anomenada esquerra, dels socialistes o eco-socialistes, tot seguit, els dirien:
    “I vostès deixen de riure per allò que hem amollat als seus homònims, als seus col·legues de la dreta. Perquè a més de compartir amb ells la seua lleialtat espanyola i l’espoli que patim els valencians per l’Estat que tots vostès defensen, damunt són patètics. El seu cosmopolitisme és patètic. La cultura cosmopolita que defensen –ciutadans del món, que vostès diuen que són– allunyada i menyspreadora de la cultura i tradicions valencianes els fan aparèixer als ulls dels valencians com a forasters i facilitant fins ara, als farsants de la dreta majories absolutes. Posen-se vostès a un costat i no molesten, perquè vostès no són alternativa de res.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.