Aquest matí s’ha lliurat la documentació d’Antonio Marín i de RV/PVE, instant a dotar de pressupost a les institucions valencianes per a obrir la casa Museu Joan Fuster de Sueca

"<strongJosep Algarra (RV/PVE) sosté els escrits de l’activista en defensa del patrimoni cultural valencià Antonio Marín (a la seua esquerra) i de RV/PVE, lliurats a les institucions demanant l’apertura de la Casa Museu Joan Fuster de Sueca. A la seua dreta, Josep Alamar de RV/PVE. Tots tres sostenen la bandera que reivindica l’Estat valencià i la República Valenciana, a la porta principal de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports.

Antonio Marín Segovia, activista incansable en defensa del patrimoni cultural valencià, d’Oriola a Vinaròs.

dovmarinVíctor Baeta (RV/PVE) mostra els documents d’Antonio Marín i als que RV/PVE dóna suport. Un dirigit a l’alcalde de València perquè es restauren els Jardins dels Vivers. Un altre dirigit al President de la Generalitat, al Conseller de Cultura i a l’alcalde de València, perquè dediquen un carrer a l’arquitecte Francisco Javier Goerlich Lleó (1886-1972) i un altre escrit dirigit al President de la Generalitat i al Conseller de Cultura, instant a imposar una total i profunda remodelació del model de gestió museística en tota la xarxa que depèn de la Generalitat.

Relació de documents lliurats (per llegir-los clicar damunt)
– Document de RV/PVE sobre la Casa Museu Joan Fuster de Sueca, lliurat  a Ximo Puig, Jorge Rodríguez, Vicent Marzà i Raquel Tamarit.
– Document d’Antonio Marín sobre la Casa Museu Joan Fuster de Sueca, lliurat  a Ximo Puig, Jorge Rodríguez, Vicent Marzà i Raquel Tamarit.
– Document d’Antonio Marín sobre la restauració dels jardins de Vivers de València, lliurat a Joan Ribó Canut.
– Document d’Antonio Marín sobre Goerlich, lliurat  a Ximo Puig,  Vicent Marzà i Joan Ribó.
– Document d’Antonio Marín sobre la política cultural i museística, lliurat  a Ximo Puig i Vicent Marzà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.