El corrent liberal Alexis de Tocqueville de RV/PVE opina: “En defensa de l’esfera privada però sense diners públics. Comença la ‘juerga’ dels regals del Consell amb els diners de tots. En aquesta ocasió amb un lobby dels jesuïtes”

El Consell destina més de 360.000 euros a CEIMIGRA

El Consell signa un conveni de col●laboració amb CEIMIGRA definida com a fundació privada, que pel que es veu en la seua pàgina no sap escriure en valencià,  lligada a la Companyia de Jesús, i la subvenciona amb 360 mil euros per a actuacions d’acollida i integració d’immigrants al 2015, suposem que en perfecte castellà.  No dubtem de la bona tasca i professionalitat de CEIMIGRA en aquesta matèria, però entenem que les iniciatives privades no han de rebre cap diner públic que el considerem sagrat i ens preguntem si no convindria més destinar aquests diners públics al propi sistema públic en les seues eines d’acollida i integració de les persones immigrants, com ara, les agències AMICS o els programes específics d’immigració dels Serveis Socials dels municipis.
Que com el grup municipal Guanyant Torrent es posiciona en contra de l’existència de centres d’internament per a estrangers (CIES) i per la creació de centres d’acollida multidisciplinari de gestió pública en coordinació amb l’Horta Sud i organitzacions especialitzades, on les persones usuàries troben una referència de suport per a construir el seu desenvolupament i integració. A l’Ajuntament de Torrent li vindrien bé aquests 360.000 euros que s’embutxacarà aquest lobby dels jesuïtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.