Encara no ha començat el partit i ja l’expulsen… Sembla que guanyaran sense baixar de l’autobús

psoe1 psoe2

Convoquen:
ACPV , Ca Revolta, Escola Valenciana, Societat Coral El Micalet, Valencians pel Canvi, La Unió de Llauradors i Ramaders, Fapa-València, CCOOPV, UGTPV, Intersindical Valenciana, Plataforma en defensa de la llei de la dependència, Coordinadora Discapacitat i Dependència, ACDESA-PV, Col·lectiu Ovidi Montllor, ACICOM, Plataforma per l’Ensenyament Públic, Comitè d’empresa de Canal 9, Salvem el Cabanyal, Federació de Dones Progressistes, Mildenou, Comité d’Empresa RTVV, PAH, Grup per a la recuperació de la memòria històrica, Comissió cívica per un hospital digne a Campanar, Coordinadora de Plataformas en Defensa de las Personas Desempleadas, Compromís, EUPV, PSPV-PSOE.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és una de les organitzacions convocants de les concentracions unitàries que el proper divendres 7 de març tindran lloc a València i Castelló de la Plana a les 19h (a la plaça de Mare de Déu i de Maria Agustina, respectivament) per mostrar el creixent rebuig social a les polítiques del Govern valencià.

La censura de TV3 i Catalunya Ràdio, el tancament de RTVV i d’unitats escolars, el maltracte als dependents i discapacitats, la mala gestió de la crisi, els creixents casos de corrupció… són només algunes de les moltes raons que fonamenten la creixent indignació de cada vegada més sectors socials.

 

Per tot això, Acció Cultural també “treu targeta roja a Fabra” i us anima a sumar-vos a la iniciativa.

 

Clamor per la dimissió del govern valencià

 

Entitats representatives de tots els sectors convoquen la ciutadania el 7 de març a “traure targeta roja a Fabra” i demanen eleccions anticipades

 

Mostra amplíssima de consens hui a la presentació de l’acció #rojaafabra a València. Dotzenes d’entitats de tots els sectors; entre les quals els sindicats majoritaris, tots els partits de l’oposició i les principals entitats cíviques valencianes; han demanat hui units i de forma rotunda la dimissió del govern valencià i la convocatòria d’eleccions anticipades. Esta petició no viatja sola, per fer sentir la seua veu han proposat que el 7 març la ciutadania duga a terme una acció simbòlica d’expulsió del president valencià i el seu govern mostrant milers de targetes roges al president valencià. Les entitats criden a partir del divendres 7 a “una àmplia i sostinguda mobilització social que acompanye i que culmine el canvi necessari i possible”.

 

“L’augment devastador de l’atur, l’atonia econòmica, el tancament d’empreses, la desindustrialització, l’abandó del camp, la deriva autoritària d’uns governants que no escolten ni dialoguen, les actituds irresponsables que posen en perill les Institucions Autonòmiques, la privatització dels serveis públics, la venda a preu de saldo del nostre patrimoni, la destrucció de la nostra Radio-Televisió, l’abandó de polítiques d’igualtat entre homes i dones… tot això ens ha de posar alerta” destaquen les primeres línies del manifest de consens presentat hui.

 

#Rojaafabra es durà a terme de forma paral·lela a Castelló i València a les 19h. En aquesta darrera ciutat està prevista una concentració a la plaça la Verge on s’organitzarà un espectacle presentat per conegudes cares valencianes i on es llegiran els missatges que organitzacions de tot el territori valencià estan fent arribar als convocants. Es tracta de missatges pels quals la ciutadania treu #rojaafabra. A l’acció s’han unit columnes de diferents entitats que partiran a les 18:00h de punts de la ciutat com ara les torres de Quart i Serrans. Tota la informació de la campanya es pot trobar a rojaafabra.com.

 

Les organitzacions animen a la ciutadania a sumar-se al dia 7 i també a seguir en les comarques l’acció de traure targeta roja als responsables de la fallida global del govern valencià.

 

Entitats adherides:
Convoquen:
ACPV , Ca Revolta, Escola Valenciana, Societat Coral El Micalet, Valencians pel Canvi, La Unió de Llauradors i Ramaders, Fapa-València, CCOOPV, UGTPV, Intersindical Valenciana, Plataforma en defensa de la llei de la dependència, Coordinadora Discapacitat i Dependència, ACDESA-PV, Col·lectiu Ovidi Montllor, ACICOM, Plataforma per l’Ensenyament Públic, Comitè d’empresa de Canal 9, Salvem el Cabanyal, Federació de Dones Progressistes, Mildenou, Comité d’Empresa RTVV, PAH, Grup per a la recuperació de la memòria històrica, Comissió cívica per un hospital digne a Campanar, Coordinadora de Plataformas en Defensa de las Personas Desempleadas, Compromís, EUPV, PSPV-PSOE.

 

Manifest – PDF

 

‘Campanya de Vinculació’: Renovació de llistats

‘Campaña de Vinculación’: Renovación de listados (febrero 2014). Transmitir la iniciativa a familiares y conocidos.

 

AIVCAM/NEM Sabadell. Comunicado 2014/02/23

Ayer sábado, 22 de febrero, en Alacant, un importante y significativo cargo institucional acompañado por un abogado, mantuvo una esperanzadora reunión con AIVCAM/NEM Sabadell en donde se trató, entre otros temas, la necesaria continuidad de la inconclusa ‘Campaña de Vinculación’ del Banco de Sabadell, dirigida a los antiguos impositores de la CAM de perfil conservador en el momento en que les endosaron las cuotas participativas.

AIVCAM /NEM Sabadell desconoce el número de personas que ya se han (nos hemos) beneficiado de la ‘Campaña de Vinculación’, consistente en la donación, por parte del BSAB, de ‘semillas vivas’ para compensar las ‘semillas muertas’, y también desconocemos, y es lo más importante, el listado de personas, con nombre y apellidos, de perfil conservador en el momento en que les endosaron las cuotas participativas, que todavía no les han propuesto acogerse a esa campaña. Datos, todos ellos, en posesión del Banco de Sabadell.

Próxima la Junta de Accionistas del BSAB en que nos veremos de nuevo las caras con la Dirección del Banco de Sabadell y de la tradicional Asamblea previa que AIVCAM/ NEM Sabadell convocará de nuevo en Elx, es urgente que:

1. No desistamos por hacer universal la ‘Campaña de Vinculación’ para que alcance al resto de impositores conservadores de la CAM con cuotas.

2. Para ello UNA VEZ MÁS hemos de RENOVAR los listados por lo que solicitamos de nuevo los datos  de aquellos que NO HAN SIDO LLAMADOS para beneficiarse de la ‘Campaña de Vinculación’.

Los datos a enviar a aivcam@nemsabadell.eu son:

– Nombre y apellidos.

– Documento nacional de Identidad (DNI).

– Número de cuotas.

– Euros que se pagaron por esas cuotas.

– Población y oficina actual.

– Teléfono fijo y móvil.

– Correo electrónico.

3. Para más información no dudéis en llamar al 650 537 213 (Víctor)

4. Transmitir la iniciativa a familiares y conocidos.

 

Sana enveja per tenir valencians que estimem València, d’Oriola a Vinaròs, com aquest català estima Catalunya

«Angor patriae»

«Angor patriae»

[24 de gener de 1939]

Sento una opressió al pit. És una angoixa subtil i profunda; és l’angoixa de la pàtria, angor patriae . He deixat de pensar en el meu cas individual i familiar, en els vaixells de la costa, en els avions del cel, i penso insistentment en Catalunya, en la seva tràgica situació, en les seves negres perspectives, en el fat advers que tan sovint torça i trenca la seva història. Continua la lectura de Sana enveja per tenir valencians que estimem València, d’Oriola a Vinaròs, com aquest català estima Catalunya