2 pensaments a “Tots els partits espanyols ignoren l’article 99, no volen la República espanyola i sols IU reconeix el dret d’autodeterminació”

  1. El quadre que acompanya la entrada és fals per que fa a IU. Sí es cert que defensa el dret d’autodeterminació. Però és absurde atribuir a IU un “NO” a la República, quan la demanda d’aquesta és una de les seues senyes d’identitat. I naturalment, en la República desapareixeria tant la Monarquia com l’article 99.
    I per cert, al marge de la manipulació de El País, Alberto Garzón ha defensat la República moltes vegades, tant en el Congrés de Diputats com en televisió. Demanem, clar, fer una consulta entre Monarquia i República, pero en aquesta consulta IU defensaria la República. Això també forma part del dret a decidir o del dret d’autodeterminació.

    Rafael Pla López
    membre del Consell Polític Federal d’IU

  2. Com sempre cal ‘matar’ al missatger. Que IU està a favor de la República espanyola, sembla que és cert, Però la notícia fa referència a la REFORMA CONSTITUCIONAL i en aquest sentit IU diu: QUE ARA NO TOCA. Amb tot els espanyols sou molt lliures de reivindicar la vostra forma d’Estat i decidir allò (si vos deixen) que voleu. El que nosaltres, sobiranistes valencians republicans, sí que valorem d’IU és el reconeixement del dret d’AUTODETERMINACIÓ per a qualsevol poble que ho demane, no sols dels catalans o dels bascos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.