Hui diumenge 14-F s’enceta, amb la votació de la Mesa i el Reglament, la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA

3ª nota de premsa de la Comissió pro-Plataforma per la República Valenciana. Dissabte, 13 febrer 2021
Demà diumenge 14-F s’enceta, amb la votació de la Mesa i el Reglament,  la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA
Hui diumenge, 14 de febrer, amb l’elecció de la Mesa que ha de supervisar i dirigir el procés i l’aprovació del Reglament  que ha de regular-lo, s’enceta la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA.
Esta iniciativa va sorgir amb la creació l’11 de gener de la Comissió pro-Plataforma per la República Valenciana que amb mig centenar de persones distribuïdes en les següents poblacions: Alacant, Alboraia, Alcàntera de Xúquer, Alcoi, l’Alcora, Almussafes, Altea, Bellreguard, Benimaclet, Benissa, Bétera, Burjassot, Castalla, Castelló de la Plana,  Catarroja, Catral, Crevillent, Dénia, Elx, Gandia, Montcada, Montaverner, Museros, Oliva, l’Olleria, Oriola, Pedreguer, Pobla de Vallbona, Sagunt, Santa Pola, Simat de la Valldigna, Torrent, València, Vilamarxant, la Vall d’Uixó, Xàbia, Xeresa, Xert. s’han constituït en assemblea general i ha convocat per els mesos de febrer, març i abril la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA, que comença demà i finalitzarà el 25 d’abril de 2021.
Demà s’inicia la Convenció amb l’elecció de la Mesa i l’aprovació del Reglament. Per a este procés telemàtic, forçat per la pandèmia però també per la dispersió territorial dels republicans valencians, distribuïts de dalt a baix del País Valencià, s’ha dissenyat una pàgina web www.germanies.net  amb un ‘Espai republicà’, reservat en exclusiva per a les persones adscrites a la CONVENCIÓ, per garantir la participació democràtica i les votacions amb garanties. Demà, 14-F, les votacions, on podran participar les persones adscrites fins este moment, començaran a les 00:01 i finalitzaran a les 20:00 de demà diumenge 14 de febrer. Es preveu que a les 20:30 es donen a conèixer els resultats i es facen públics els acords: la Mesa i el Reglament.
A partir de demà, una vegada aprovat el Reglament i elegida la Mesa, s’obrirà un període d’adscripció per a les persones que es vullguen incorporar a la CONVENCIÓ que finalitzarà el 7  març. data límit per incorporar-se i moment en que es tancarà el cens per a participar en la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA.
País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, de Dénia a Ademús, 13 de febrer de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.