Junts per un nou País. Guanye qui guanye, siguen els ‘uns’ o els ‘altres’, la caixa la trobaran buida (i amb deutes) pel saqueig de l’Estat espanyol a la Comunitat valenciana. La ‘corrupció local de la dreta ‘ que pregona l’esquerra valenciana és una broma al costat d’aquest saqueig de l’Estat als valencians.

3. JUNTS per administrar la riquesa pròpia: per l’Agència Tributària Valenciana
La riquesa pròpia és la que generem, ara i en el futur, els valencians d’Oriola a Vinaròs.
Des del decret de Nova Planta, 29 de juny de 1707, som súbdits d’un Estat que tutela i disposa de la riquesa que generem. Totes les constitucions d’aquest Estat han corroborat, i corroboren, aquesta dependència. Ara, a començaments del segle XXI, endinsats com a part de la Unió Europea, plantegem que cal definir una nova relació, civilitzada i pactada, entre l’Estat i els valencians en la que es considere a la Comunitat Valenciana com a subjecte polític amb capacitat normativa i recaptadora de tots els tributs generats pels valencians i acordar racionalment amb l’Estat la nostra aportació a les despeses compartides amb ell i la Unió.

pib
Baeta de RV/PVE explica sobre el quadre del llibre de Cucarella com la Comunitat Valenciana és la única autonomia que estant per baix de la mitjana del PIB per càpita, damunt té negativa la balança fiscal. Per l’estat espanyol som una colònia a la que es saqueja impunement.

cucarella

juntspunp
Membres de la llista de JUNTS per RV/PVE posant amb la senyera autonòmica davant el trencadís ubicat al restaurant La República Valenciana -cau d’encontre-, on es veu el Montgó (La Marina) des de Pinedo (l’Horta).

taula

Aquests és l’acord al que s’ha arribat en la coalició Junts.
Però cal dir que RV/PVE reivindica un Estat valencià i no confia per a res que l’Estat espanyol estiga disposat a acceptar aquest punt com es comprova amb com actua amb la Comunitat autònoma Catalana.
Però fet que tots els partits valencians, des del PPCV a Compromís, estan d’acord que el finançament valencià és inacceptable i, a excepció dels partits sobiranistes valencians republicans, confien en la bonhomia de l’Estat espanyol per pal·liar aquest fet, des de Junts es proposa la unitat d’acció amb un acord en el sentit que proposa Junts, per part de ‘tots’ els representants polítics valencians per negociar amb el regne d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.