EUPV aprova anar també en coalició amb ERPV

El Consell Polític Nacional d’EUPV, reunit en el Jardí Botànic de València avui 28 de març de 2015, ha ratificat per 64 vots a favor, 11 en contra i 4 abstencions les seues candidatures municipals (en el marc d’una coalició municipal amb Els Verds, Esquerra Republicana i Alternativa Socialista, amb la denominació paraigües d’Acord Valencià).

Ha ratificat també, per 68 vots a favor, 1 en contra i 8 abstencions, la coalició autonòmica EUPV-Els Verds-Alternativa Socialista-Acord Ciutadà, prèviament aprovat per referèndum de l’afiliació per 515 vots a favor, 142 en contra i 39 abstencions.

I finalment ha aprovat també, per 68 vots a favor, 1 en contra i 8 abstencions, la proposta dels col·lectius de Meliana i Crevillent i l’assemblea comarcal de l’Alacantí d’ampliar la coalició autonòmica a Esquerra Republicana del País Valencià.

Un pensament a “EUPV aprova anar també en coalició amb ERPV”

  1. ERPV ha entrat en coalició amb EUPV i els Verds per a les autonòmiques valencianes. De fet “Esquerra Republicana del País Valencià” és un nom “de facto”, no és un nom legal, s’ha de legalitzar, com ho està EUPV, per exemple.
    Per la resta, bé. S’ha neutralitzat el perill que “ERPV” (i la presència d’ER al PV) fos liquidada sense fer soroll en benefici de Compromís, l’híbrid mutant. Compromís, que ha obert un “espai de consens” amb Podemos, la regeneració de l’Espanya castissa, per fer d’Oltra, si les coses van bé, és a dir malament per a PP i PSOE, presidenta de la Generalitat Valenciana per Podemos-Compromís.
    M’hauria agradat que ERPV hagués anat en coalició amb República Valenciana-Partit Valencianista Europeu, on hauria trobat més independentistes valencians. és igual. D’aquí a sis mesos hi haurà una altra oportunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.