El PPCV té un ‘xollo’ amb el problema domèstic català d’ERC amb l’EI per veure qui és més ‘fusterià’. Sols els independentistes valencians republicans podrien parar la demagògia del PPCV. La lleialtat a la Constitució espanyola invalida el discurs de Mònica Oltra que no el fa creïble. Mentre ERPV intentant fer política valenciana reivindicant l’Estat valencià i la República Valenciana.

bellver

Sols els independentistes valencians republicans, absents del Parlament valencià, podrien contestar al PPCV, però com aquests no estan i l’esquerra espanyola aposta per la identitat catalana dels valencians, aquesta fa de sac de boxa del PPCV.
Això els dirien els independentistes valencians republicans:

(tret de la intervenció de Víctor Baeta en la presentació del seu llibre)

(,,,)

I posem per cas, si els primers independentistes valencians republicans que entren en les Corts valencianes,  són Abelard, Voro i Aitor, ací presents, ells tres seran els únics, repetisc, els únics  que amb tota la legitimitat per l’ideari de lleialtat valenciana que defensen,  dirigint-se a la bancada de la dreta, els podran  fer callar i ajupir el cap dient-lis:

“Vostès diuen que són valencians? Vostès, son uns farsants, ací els únics valencians que com la nostra senyera no es dobla davant ningú, som nosaltres, els sobiranistes valencians republicans que reivindiquem un Estat valencià i una Constitució valenciana per damunt la qual no pot haver una altra. No enganyen a la gent amb el seu fals valencianisme. Vostès no son políticament valencians, vostès no tenen com la primera obligació de lleialtat als valencians, la seua lleialtat és una altra. Vostès s’agenollen davant de l’Estat espanyol. La seua lleialtat no és valenciana, la seua lleialtat és cap l’Estat espanyol. Ací els únics valencians que només tenim com primera i única lleialtat, la lleialtat valenciana, SOM NOSALTRES.  Així doncs, callen vostès o limitessen a reconèixer la seua lleialtat espanyola, però que siga la última vegada que vostès s’afirmen com a valencians, ací els únics valencians, independentment del color de la nostra pell o de la parla dels nostres pares, SOM NOSALTRES, els sobiranistes valencians republicans!”

I Voro, Abelard i Aitor, dirigint-se a la bancada de l’anomenada esquerra, tot seguit, els diran:

“I vostès deixen de riure per allò que hem amollat als seus homònims, als seus col·legues de la dreta. Perquè a més de compartir amb ells la seua lleialtat espanyola i l’espoli que patim els valencians per l’Estat que tots vostès defensen, damunt  són patètics. El seu cosmopolitisme  és patètic. La cultura cosmopolita que defensen –ciutadans del món, que vostès diuen que són– allunyada i menyspreadora de la cultura i tradicions valencianes els fan aparèixer als ulls dels valencians com a forasters i facilitant als farsants de la dreta majories absolutes. Posen-se vostès a un costat i no molesten, perquè vostès no són alternativa de res.”

Sols els Voro’s, els Abelard’s i els Aitor’s podran obrir un nou camí per a la riuada de sobiranistes valencians republicans que en el futur entraran en les institucions polítiques valencianes perquè els valencians veuran que en votar-los, el seu vot els compensarà.

D’això es parla en aquest llibre.

 
´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´

  • Mònica Oltra s’ha llegit el nostre discurs, PERÒ LA SEUA LLEIALTAT A LA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA, neutralitza i invalida el seu discurs

————————–

  • Mentre ERPV intentant fer política valenciana reivindicant l’Estat valencià.

Bl5yKmrCUAME9LU.jpg large

erpv

3 pensaments a “El PPCV té un ‘xollo’ amb el problema domèstic català d’ERC amb l’EI per veure qui és més ‘fusterià’. Sols els independentistes valencians republicans podrien parar la demagògia del PPCV. La lleialtat a la Constitució espanyola invalida el discurs de Mònica Oltra que no el fa creïble. Mentre ERPV intentant fer política valenciana reivindicant l’Estat valencià i la República Valenciana.”

  1. Lluitarem per la República Valenciana-Balear i Catalana!!!! Perquè com deia el filòleg valencià, Josep Giner, als jocs florals del Benimaclet, el 1932, tot és el mateix, sense divisions ni fragmentacions que ens afebleixen del tot al servei de la nació-estat espanyol.

  2. Pregunta per aclarir-nos i que no siga simplement un brindis al sol el que dius…
    Quina és la formació política que porta en el seu programa això que reivindiques…?
    Perquè tenim localitzats als que en el seu programa reivindiquen i tenen un full de ruta per assolir la República Catalana i els que volen assolir la República Valenciana.
    Però aquesta REPÚBLICA que tu proposes… qui la reivindica i allò més important, QUIN FULL DE RUTA TÉ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.