Jordi Sànchez: “Hem vingut a fer república catalana, no republicanisme espanyol

En una llarga entrevista en el nacional.cat Jordi Sànchez afirma:

Jordi Sànchez: “nosaltres no hem vingut aquí a salvar un republicanisme espanyol, hem vingut a fer república catalana.”

(…) El règim i les institucions espanyoles del 78 estan en un procés de degeneració absoluta. El republicanisme espanyol brilla per la seva absència liderant una alternativa. I nosaltres no hem vingut aquí a salvar un republicanisme espanyol, hem vingut a fer república catalana. La nostra denúncia de la fugida de l’Estat espanyol de Juan Carlos I la farem contraposant un model clar, que és la República catalana, no la república espanyola. Quan Joan Carles I anuncia que se’n va no marxa d’Espanya, marxa de la fiscalia suïssa, que és qui realment l’ha posat davant del mirall. Entre altres coses perquè a la fiscalia espanyola si que es condolen. No li fa por la justícia espanyola perquè forma part del pacte del 78 (…)

Els sobiranistes valencians republicans de RV/PVE parafrasejant al català Jordi Sànchez diem: “nosaltres no estem ací per a salvar el republicanisme espanyol, estem al País Valencià  per a fer República Valenciana, lliure, sobirana i independent, i perquè el poble valencià no li continuen prenent el pel, ara  amb l’estafa d’una República espanyola federal atorgada’

NOTÍCIES RELACIONADES
– Els valencians republicans ens hem d’espavilar, com ja ho fan els catalans des de fa anys; no ens poden tornar a prendre el pel com en el 31 i el 36.

– Interessantíssim vídeo amb entrevistes a Toni Infante (Dret a decidir), Vicent Mauri (Intersindical), Jaume Ferrà (EV/ER-PV) i Josep Barberà (ER-PV) que cal escoltar-les per conéixer de primera mà allò que reivindiquen per al País Valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.