Comunicat en contra del tancament de RTVV

Rosa Albert - EUPVEl grup municipal d’Esquerra Unida del País Valencià a l’Ajuntament de València vol manifestar la seua solidaritat amb els treballadors i treballadores de RTVV front al tancament d’aquest mitjà de comunicació que deixa a la societat valenciana, i particularment també a la nostra ciutat, sense un instrument de comunicació en la llengua pròpia.

El tancament de RTVV significa la pèrdua del llocs de treball de milers de famílies però també suposa la pèrdua d’un canal de proximitat, d’apropar la gent al territori i feta amb la llengua pròpia.

En aquests moments de globalització social i econòmica que ens porta a una pèrdua de drets socials i d’identitat, necessitem més que mai instruments que donen la veu a aquells que estan oblidats i això només es pot fer des d’uns mitjans de comunicació arrelats al poble que els ha creat.
Ens cal una televisió plural que, amb els mecanismes de control escaients, siga capaç d’oferir una programació i una informació objectiva, lluny de manipulacions interessades, i que estiga gestionada de manera eficaç i transparent.
Ens cal un model de mitjans de comunicació que facen del valencià un model lingüístic d’integració i que potencien l’ús de la nostra llengua en tots els àmbits.
Per això, el tancament de RTVV és un pas més en la política de destrucció del sistema públic que està duent el govern del Partit Popular i que està deixant a la societat valenciana òrfena de drets i ara també de veu.
PER AIXÒ EN EL DIA HUI RENUNCIEM A FER NOTES DE PREMSA I EMETEM AQUEST COMUNICAT

València, 29 de novembre de 2013
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.