Crònica d’EL PAIS de la tradicional manifestació d’abril, on el PSOE mou els fils per amarrar el vot dels valencians nacionalistes d’identitat catalana. En la foto de la manifestació anti-PPCV organitzada per ACPV amb el lema: Recuperem (sic) el país! (…) El País Valencià necessita un canvi, a destacar les banderes catalanes, per la República Catalana, i catalanistes, a favor dels Països Catalans, totes elles políticament avalencianes i, pel seu resultat -en el millor dels casos innocu per alié- al ser passejades pels carrers de València, funcionalment espanyoles.

per engrandir cliqueu damuntpsoeguai

ERPV per la República Valenciana. Des d’ANNA noticies felicitem la iniciativa sobiranista valenciana i republicana de la pancarta d’ERPV, per cert, silenciada pels mitjans del tripartit.

erpv

AGUSTÍ Cerdà ‘ els valencians i les valencianes necessitem un nou marc polític on decidim lliurement el nostre futur’

El President d’Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà, ha fet avui una crida a la participació a la manifestació convocada per dissabte 26 d’abril amb motiu del 25 d’abril, diada nacional del País Valencià. Esquerra Republicana participarà a la marxa de València amb el lema “Cap a la República del País Valencià” amb la participació dels candidats i candidates d’Esquerra Republicana del País Valencià a les eleccions europees, de Josep Maria Terricabras, cap de llista d’Esquerra Republicana a les eleccions al Parlament Europeu, i Marta Rovira, secretària general d’Esquerra.

Cerdà ha afirmat que “La situació que vivim al País Valencià ens aboca a la necessitat d’un canvi que no pot ser cosmètic, sinó que ha de ser estructural. No hi ha prou amb un canvi de sigles, els valencians i les valencianes necessitem un nou marc polític on les velles idees dominants de l’anticatalanisme, l’especulació i la retallada de drets i benestar que ens han portat a la situació actual óbriguen pas a una normalitat com a país, on la justícia social i el benestar siguen patrimoni de tots els valencians i les valencianes

El dirigent republicà ha afegit que “Després de dues dècades de govern del Partido Popular, el poble valencià necessitem un horitzó cap on adreçar-nos, un projecte engrescador que siga punt de trobada de tots aquells qui volem un futur millor per a la nostra gent. Des d’Esquerra Republicana, treballem per avançar cap a la República del País Valencià, on els valencians i les valencianes decidim lliurement i sense coaccions, el nostre futur”ha afirmat que “La situació que vivim al País Valencià ens aboca a la necessitat d’un canvi que no pot ser cosmètic, sinó que ha de ser estructural. No hi ha prou amb un canvi de sigles, els valencians i les valencianes necessitem un nou marc polític on les velles idees dominants de l’anticatalanisme, l’especulació i la retallada de drets i benestar que ens han portat a la situació actual óbriguen pas a una normalitat com a país, on la justícia social i el benestar siguen patrimoni de tots els valencians i les valencianes