Fuster va ser massa Fuster per als pusil•lànimes catalans… Ja podeu demanar Per la República Valenciana d’Oriola a Vinaròs a les llibreries

“Fuster va ser massa Fuster per als pusil•lànimes catalans. La nau que el suecà va voler cercar perquè pujaren els valencians no era tal, era una barca sense motor ni veles, ancorada al port per a fer espectacles teatrals. Si els catalans que diuen ‘bon dia’ no han sigut capaços, fins ara, d’embarcar-se en cap nau per a anar a soles pel món, com anava a portar-nos a nosaltres, els valencians?”

isbn2
per engrandir cliqueu damuntescut1
sumari

3 pensaments a “Fuster va ser massa Fuster per als pusil•lànimes catalans… Ja podeu demanar Per la República Valenciana d’Oriola a Vinaròs a les llibreries”

  1. Per primera vegada, en la història dels valencians, sotmesos des de 1707 a les lleis i la llengua de ‘Castilla’, s’ha obert una porta mental, a la possibilitat de que els valencians pugam pensar en alló que sovint sentim: Podem ser novament lliures, prescindint de la tutela espanyola i desempallegar-nos de la lacra que ens arruïna econòmica i políticament.

  2. Joan Fuster, és justament valorat tant a Catalunya, com al País Valencià. Així sera per sempre, la seva obra ens és imprescindible.

  3. Joan Fuster, és justament valorat tant a Catalunya, com al País Valencià, així va ser, i serà en el futur per la seva valuosa obra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.