Comunicat de RV/PVE davant les declaracions de Ximo Puig

Comunicat de RV/PVE davant les declaracions de Ximo Puig

En referencia a les al·lusions al nostre partit per part del senyor Ximo Puig publicats en diferents mitjans de comunicació (ABC, ARA, Levante-EMV, etc.) per haver signat la “Declaració de la Llotja de Mar, del 25 d’octubre de 2019”, República Valenciana /Partit Valencianiste Europeu vol informar que hem signat en nom i representació pròpia però, per damunt de tot, per la voluntat que tenim perquè els valencians estiguem presents de forma activa, i no com a mers espectadors, en la construcció de l’alternativa democràtica al regim del 78. En cap cas estem “contaminats” -segons les paraules del senyor Puig- pel senyor Torra. Som un partit sobiranista independent i independentista valencià que no depenem de ningú. Deu de ser que el senyor Puig no entén el que vol dir això.

Com a partit sobiranista que som, hem signat aquest document perquè no volem limitacions futures en el nostre sentir i en les nostres ànsies, en els nostres anhels, de llibertat, democràcia i benestar per als valencians.

Fent- li un resum al senyor Puig del citat document, allò que es defensa, i hem signat, en aquest acord és:

  • El dret a l’autodeterminació dels nostres pobles, [que es un dret internacional reconegut].
  • El caràcter plenament democràtic i pacífic de la nostra acció política, [en contraposició a les velles estructures i maneres de fer del règim concatenat amb els del 39 i del 1707].
  • La llibertat dels presos i preses polítiques i el retorn dels exiliats i exiliades, [per unes sentències contra els republicans catalans que afecten també a les llibertats futures, civils i polítiques, dels valencians i de tota la ciutadania de l’Estat].
  • Les polítiques socials i econòmiques que puguen permetre el progres dels nostres pobles, [front als interessos de les famílies oligàrquiques de l’Estat que ens espolia].

Punts tots ells que un socialista demòcrata i valencià, hauria de fer seus.

Comitè Executiu de RV/PVE.
País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 26 d’octubre del 2019
República Valenciana / Partit Valencianiste Europeu
Apartat 12096 · 46020 València. TEL 650 537 213. correu@republicavalenciana.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.