La 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA aprova la Ponència estratègica i queda constituït el MOVIMENT PER LA REPÚBLICA VALENCIANA (MRV)

1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA
La Convenció aprova la Ponència estratègica i queda constituït el MOVIMENT PER LA REPÚBLICA VALENCIANA (MRV)

Ahir dijous 22 d’abril, es va votar i va ser aprovada, amb un 88% de suport, la Ponència estratègica de la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA amb el que va quedar constituït el MOVIMENT PER LA REPÚBLICA VALENCIANA (MRV). A continuació es va votar i aprovar el REGLAMENT de l’MVR que defineix l’estructura territorial, la representació i la presa de decisions. Este reglament desenvolupa l’Acord 11 de la Ponència estratègica i apareix anunciat en el punt 2.3 de la mateixa.
Ambdós documents es poden llegir en la secció ‘Documents Públics’ de la pàgina www.germanies.net
Tant la Ponència com el Reglament, defineixen la posada en marxa de manera autònoma de Juntes Republicanes al llarg del territori valencià; col·lectius per encetar processos participatius i unitaris, per anar agrupant a tots els republicans que reivindiquen l’Estat valencià, la República Valenciana, com un fi en si mateix, sols condicionada -segons es pot llegir en la Ponència estratègica- a:
– L’acceptació i defensa de la Declaració Universal dels Drets humans.
– La seua laïcitat, és a dir, no condicionada a cap ideologia, religió o teocràcia.
– la defensa de la democràcia oberta, la llibertat sense dominació, la igualtat sense privilegis i la fraternitat sense condicions. Una república on cap persona precise demanar permís a cap altra per a poder viure dignament.
La Ponència defineix l’MRV, com polític-cultural; es promou dues àrees d’actuació, la política i la cultural, que respondrien a les expressions ‘Fer República…’ i ‘Fer País…’ que tindrien en les Juntes republicanes, llurs motors per a generar l’acció polític-cultural republicana en poblacions i comarques de dalt a baix del País Valencià. La Ponència i el Reglament estructuren territorialment l’MRV en quatre RegionsHui divendres, 23 d’abril, en aplicació de la Ponència i del Reglament, s’està produint la votació en la Junta Nacional Republicana del País Valencià (JNR) per a elegir els CINC representants per a la Junta Agermanada Republicana dels Tretze (JAR13). La resta d’agermanats, VUIT, son elegits (2+2+2+2) en les respectives Regions.
Per a +INFO:  www.germanies.net
Equip de premsa de la Mesa de la  1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA
País Valencià, 23 d’abril del 2021

NOTA DE PREMSA ANTERIOR
22, 23 i 25 d’abril finalitza la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.