Crònica de Carles Muñoz Soria de la presentació a la llibreria Shalakabula de Mislata del llibre de Baeta ‘Per la República Valenciana, d’Oriola a Vinaròs’

Hui ha sigut un dia molt especial. Tindre a Victor Baeta a Mislata presentat el seu assaig PER LA REPÚBLICA VALENCIANA ha estat un esdeveniment poc freqüent. Hem tingut l’oportunitat de fer una xarrada d’un altíssim nivell. La història viva de part del nacionalisme valencià i valencianista al nostre país dels últims 50 anys. Ha estat un immens plaer conversar amb Víctor Baeta i gaudir del seus discurs i les seues propostes. Agraïr-li la seua bonhomia, amistat, la dedicatòria tan sincera del seu llibre. Als amics Pere Bessó, Pep Mir, a la llibrera Núria de Shalakabula. Un recital de simbologia, d’identitat, de nació i estat, de la millor anàlisi que a Mislata mai havia escoltat del moviment d’esquerra valencianista de la veu d’un dels seus màxims representants. Inoblidable i encoratjador. Tot un plaer. Sr. Baeta, Moltíssimes gràcies.

— con Pere Bessó.

mislata5
mislata6
mislata2

Un pensament a “Crònica de Carles Muñoz Soria de la presentació a la llibreria Shalakabula de Mislata del llibre de Baeta ‘Per la República Valenciana, d’Oriola a Vinaròs’”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.