La SER i Àngels Barceló responsables per donar cobertura a VOX

NOTA DE PREMSA DE RV/PVE
AL PAÍS VALENCIÀ  S’HA D’AÏLLAR A VOX I ALS QUE LI DONEN COBERTURA
RV/PVE considera la cadena SER i la presentadora, l’espanyola (1) Àngels Barceló, màxims responsables dels fets ocorreguts en el Debat polític d’ahir on la franquista/feixista/espanyola i candidata del partit franquista/feixista/espanyol VOX, Rocío Monasterio, es va fer amb ell, amb xuleria de pinxo i encoratjada per la debilitat dels espanyols front al feixisme. La SER i la Barceló, amb la seua frivolitat -si no quelcom pitjor- permetent i posant els micròfons a l’abast dels franquistes i feixistes, van ser els principals responsables dels fets ocorreguts, on Pablo Iglesias es va veure forçat a abandonar, malgrat els intents de la Barceló, perquè com els jueus en el Gueto es mantingués al costat dels botxins.
Que els espanyols s’ho facen com vullguen, però al País Valencià no es pot consentir donar la veu al feixisme. I tots aquells que ho facen o el permeten ens caldrà senyalar-los com a còmplices i col·laboradors dels enemics de la societat oberta que ja en el seu dia va denunciar Karl Popper.
Assemblea de RV/PVE
País valencià, 24 d’abril del 2021
(1) Españoles (no confondre amb castellans, catalans, andalusos, bascs, asturians, manxecs, etc. etc.) són les persones que voluntàriament –amb emoció o indiferència– s’adscriuen a la Nación española o Reino de España o República española o ‘pueblo español’ o España o Estado español, un Estat que predica o intenta construir, no sense dificultats, una ‘identidad nacional española’ al temps que destrueix les identitats realment existents en eixe Estat. La resta de persones d’aquest Estat ho són per imperatiu legal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.