Interessant entrevista a Sala-i-Martín: “Els independents de la llista unitària seran un ésser molt perillós per a l’Estat”

En una llarga entrevista a Catalunya Ràdio parlant de la proposta d’Artur Mas i de la futura República Catalana, sobre la llista unitària Sala-i-Martín ha dit: “Els independents de la llista unitària seran un ésser molt perillós per a l’Estat. Sense futur polític, la societat civil que vagi a aquesta candidatura “saltarà la tanca passi el que passi”, segons l’economista”

Bernat Vilaró
L’economista Xavier Sala-i-Martín ha assegurat avui que “és molt important” que hi hagi independents representatius de la societat civil a la llista unitària que ha proposat el president de la Generalitat, Artur Mas. “A la taula de negociació, els espanyols els veuran com un ésser molt perillós”, perquè “no tindran cap futur polític i no es jugaran res més que la independència”.En una entrevista a ‘El matí de Catalunya Ràdio’, Sala-i-Martín ha reiterat que aquests independents “saltaran la tanca cap a la independència sense importar-los què hi ha al darrere”. “La missió dels 18 mesos és saltar la tanca. I ells la saltaran passi el que passi”. “El més important no és mirar el procés electoral i els vots de la llista unitària, sinó que un cop [aquesta candidatura] hagi guanyat serà un grup de gent que no es barallarà entre ells”, ha vaticinat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.