Jo també sóc Joan Cogollos de la PAH Safor-Valldigna

Balcons contra la repressió, “Jo també sóc Joan”
Joan Cogollos, activista de la PAH Safor-Valldigna, s’enfronta a una pena d’un any i mig de presó el pròxim 8 de febrer.
Cogollos, de 75 anys, està acusat d’atemptat a l’autoritat, per unes suposades agressions i insults a un membre de la Policia Local, durant una acció pacífica per aturar un desnonament, en setembre de 2018 a Oliva.
Volem, una vegada més, expressar el nostre suport a Joan i a totes les persones que donen la cara pels drets humans, i que estan patint la repressió.
Per això, donat que la situació actual no ens permet manifestar eixe suport al carrer, l’anem a fer visible col·locant als nostres balcons i façanes missatges de suport a Joan Cogollos.
🏳️ Penja un llençol o una banderola amb el teu missatge! Fem visible que Joan Cogollos no està sol! Que les persones que estan sent denunciades per defensar els Drets Humans no estan soles!
📸 Fes una foto del teu missatge i envia-la per correu afectats.lasafor@gmail.com o al Facebook d’Acampada Safor-Valldigna i la penjarem a les nostres xarxes socials! Pots dir-nos des de quin poble, ciutat o col·lectiu ens la envies, i ho indicarem al post 😊💪🏼
PAH Safor-Valldigna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.