Cinquena reunió de la CPVR. S’ha analitzat els resultats de la Declaració republicana de Sagunt i s’han assentat les bases de l’acció política republicana d’ací un any.

ANNA notícies | VALÈNCIA | 02/06/2018 | Dissabte 2 de juny del 2018, a la Societat Coral El Micalet, s’ha realitzat la cinquena reunió de la Coordinadora del País Valencià per la República, primera després de la trobada del 13 de maig on senadores, diputades, alcaldes i regidores valencianes de totes les circumscripcions electorals del País Valencià es van aplegar per fer pública la seua adhesió a la Declaració republicana de Sagunt que va llegir la diputada Rosana Pastor i la regidora de Sagunt Maria Giménez.
En la reunió d’avui s’han assentat les bases per al desenvolupament de la Declaració republicana de Sagunt, s’han ratificat els principis organitzatius de la CPVR aprovats en la Convenció del 2007 afegint un suplement lligat a les noves tecnologies i, finalment, s’ha dissenyat l’acció política republicana de la Coordinadora d’ací a un any i que es donarà a conèixer a mesura que les comissions de treball elegides desenvolupen les  tres propostes acordades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.