Okdiario del periodista Eduardo Inda, es fa ressò de l’acte d’avui a la Fac. de Geo. i Història del sobiranisme valencià republicà, que el titlla ‘d’Aquelarre separatista’

La Universidad de Valencia acoge un aquelarre separatista en favor de la ‘república valenciana’

Okdiario és un periòdic digital espanyol, fundat en setembre de 2015 pel periodista Eduardo Inda. La seua línia editorial s’enmarca en l’espectre polític del centre dreta liberal del nacionalisme espanyol. El lema del diari és «el sitio de los inconformistas».

3 pensaments a “Okdiario del periodista Eduardo Inda, es fa ressò de l’acte d’avui a la Fac. de Geo. i Història del sobiranisme valencià republicà, que el titlla ‘d’Aquelarre separatista’”

  1. L’aquelarr-ista Inda, nascut d’un aquelarre, el de son pare i sa mare, per concebre’l, per lloar els atributs del Imperi Terminal espanyol, no és l’únic que fa el cala-mandúrrio, al calor de la ‘pasta’ que l’estat espanyol ens furta i deriva per mantenir gent desafortunada. Hi han un eixercit vivint del ‘cuento’ defensant l’expoli i la prevaricació, el que ens ensenya que la monarquía i les males pràctiques estàn arrivant a la seua fi.

  2. El principal error del sobiranisme català és haver cregut que el règim espanyol era democràtic, que no es basa en la repressió, que els repressors no són guardonats, que no vol exiliats ni presos polítics, que no te clavegueres de l”estat, que hi ha separació de poders, que no hi ha fiscals afinats, que persones sense estar processades ni condemnades no son objecte de presó preventiva, que no fa una interpretació i aplicació de la llei i de la Constitució de manera sectària, que no s”aplica el 155 de qualsevol manera, que no confón la venjança amb la justicia, que no s”oposa al diàleg, que accepta el resultat de les eleccions. Aquesta, Lluis Foix, es la gran pantalla. No comprenc com l”avales i et dediques a mensyprear als que son victimes de la repressió. No ho entenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.