3 pensaments a “La sobirania d’EUPV en perill? Els partidaris de Rodríguez demanen: “armonizar los estatutos con los de Izquierda Unida””

  1. Us esteu confundint. Els partidaris de David Rodríguez som els principals defensors de la sobirania d’EUPV. Per exemple, vam votar en el darrer Consell Polític Nacional una resolución rebutjant l’atac a l’autonomia financera d’EUPV que suposaria l’aplicació d’un plà financer aprovat per la Coordinadora Federal d’IU.
    El tema de l’harmonització estatutària és un altre: els Estatuts d’IU contemplen que en totes les organitzacions hi federades els partits i corrents que hi formen part estiguen representats directament en els órgans de direcció, per a reforçar la seua pluralitat com a moviment polític i social. I singularment, els que van votar a favor de la submissió financera a IU van votar en contra d’aqueixa harmonització per a evitar la representació directa del PCPV, d’Esquerra Oberta i de IR.

    1. Gràcies per l’aclariment…
      (…)
      Parlant d’una altra cosa…
      Dissabte no vàreu estar en la crida que la Coordinadora del País Valencià per la República va fer, per posar-la de nou en marxa.
      Sí van estar els vostres coreligionaris del PCPE i PCE (ml).
      El dia 10 de febrer segons la nota de premsa emesa es torna a reunir.
      Esperem que tan el PCPV com EUPV vingueu i participeu.
      A continuació copie la nota de premsa:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.