Comunicat d’ENV i RV/PVE sobre la manifestació del 18-N a valència


Manifestació del 18-N a València
Comunicat d’ENV i RV/PVE
Els partits independentistes valencians Esquerra Nacionalista Valenciana i República Valenciana / Partit Valencianiste Europeu, impulsors de la plataforma republicana SOBIRANIA VALENCIANA, ens manifestarem el 18-N amb una pancarta signada per aquesta plataforma que portarà dos consignes: PEL CONCERT ECONÒMIC, PER L’ESTAT VALENCIÀ.
ENV i RV/PVE denunciem el caràcter partidista de la convocatòria allunyat de la veritable defensa dels interessos dels valencians. No és de rebut que quan s’han negociat els pressupostos en el parlament espanyol, els diputats valencians, es a dir els elegits pels valencians d’Oriola a Vinaròs, en comptes de fer pinya i defensar uns pressupostos a favor dels interessos valencians, cadascú ha votat segons les directrius dels seus caps a Madrid i d’esquenes als valencians. Inclosos els diputats de Compromís, satel·litzats per Podemos. Si bé no sols ells són els responsables, el mateix cal dir dels diputats del PPCV, del PSPV, de Ciudadanos i de la resta de diputats valencians de Podemos; tots ells submisos a allò que les direccions de Madrid els dicten.
Té raó el senyor Montoro quan vincula el finançament valencià a la negociació dels pressupostos de l’Estat i esperem que siga certa l’afirmació de Ximo Puig que l’executiu valencià votarà el model de finançament al marge d’allò que diga el PSOE. ¿Cal pensar també que els diputats valencians a Madrid del PSOE, seran lleials abans als interessos dels valencians que als del seu partit? Les paraules de Montoro com les de Ximo Puig, ens inviten a que els valencians tinguem un sentit d’Estat, que els representants elegits pels valencians tinguen un sentit d’ESTAT VALENCIÀ, i no d’uns polítics castrats i submisos als interessos forasters.
No eixirem el 18-N a “montar un pollo” com va dir la demagoga senyora Oltra.
No anem a eixir per anar com cagallons per les seus sèquies partidistes.
Eixirem a denunciar als representants valencians, a tots ells, per la seua. submissió als interessos dels seus caps a Madrid i la seua falta de defensa dels interessos dels valencians.
Eixirem per reivindicar que tots ells, amb una sola veu i amb els seus vots, han de reivindicar ja un Concert Econòmic que ens done les claus de la caixa, i si no plantejar clarament que tots ells són còmplices de l’Estat antivalencià i còdols que haurem d’apartar.
Però eixirem també per a reivindicar que cal anar cap a la creació d’estructures d’Estat, de l’Estat valencià, perquè sense sobirania, per decidir les nostres dependències o independències, els valencians sempre estarem en l’almoneda del mercat dels altres.

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 15 de novembre del 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.