PSOE-CompromÍs exclouen a la Intersindical del manifest per un finançament just

Intersindical Valenciana ha estat exclosa del manifest per un finançament just

07 / 10 / 2015 | Intersindical | Comentaris
El Sindicat no acudirà als actes institucionals del 9 d’Octubre que tindran lloc en un Palau on hui se’ns ha negat l’entrada.

Intersindical Valenciana no ha estat convocada pel govern de la Generalitat Valenciana (PSPV – Compromís ) per subscriure el manifest per un finançament just, majors inversions de l’estat i pel reconeixement del deute històric.
El Sindicat ha treballat de valent per denunciar l’espoli financer al poble valencià

El Sindicat considera que aquesta exclusió és inqualificable en tant que des de fa anys, no ara, com estan fent algunes organitzacions, ha estat defensant acabar a l’espoli fiscal que pateixen les valencianes i valencians.
Per al Sindicat, no existeix cap motiu per no haver-nos convocat a la signatura de l’acte ja que el criteri de representativitat que alguns adueixen per vetar la nostra presència no s’ha aplicat a partits que no estan presents a les Corts Valencianes ni a altres entitats que han estat en el Palau de la Generalitat.
Des del Sindicat es lamenta que un govern progressista o partits polítics que defensen la rebaixa de les tanques electorals marginen a entitats valencianes que han treballat de valent per acabar amb la discriminació de les valencianes i valencians. La nostra exclusió, i la d’altres entitats valencianes, va en detriment del País, de les valencianes i valencians i a favor del “bisindicalisme institucionalitzat”.
Per tot açò, des de la Intersindical Valenciana es fa una crítica al govern (PSPV- Compromís) i anuncia que no assistirà als actes institucionals del 9 d’octubre que tindran lloc en un Palau on hui se’ns ha negat l’entrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.