Comunicat de l’MRV per l’1 de MAIG 2021. Perquè hem de lluitar fins que el País Valencià, siga lliure, sobirà i republicà!


Comunicat de l’MRV per l’1 de MAIG 2021. Perquè hem de lluitar fins que el País Valencià,  siga lliure, sobirà i republicà!
CAL UNIR LES REIVINDICACIONS SOCIALS A L’ALTERNATIVA POLÍTICA QUE LES FAÇA POSSIBLES: LA REPÚBLICA VALENCIANA
L’1 de maig de 2021, és una bona data per a reflexionar sobre el moment polític i les diverses reivindicacions socials que, de dalt a baix del País Valencià, milers d’activistes porten als carrers i a les xarxes socials.
Des de l’MRV- Moviment per la República Valenciana, moviment valencià republicà pel trencament amb el règim del 78-39-1707, pensem que a tota reivindicació social que es plantege caldria afegir l’alternativa política que la faça possible. Des de l’MVR pensem que la República Valenciana, lliure i sobirana, és l’alternativa política que cal unir a tota reivindicació social.
               Partim del fet que el País Valencià, des del 29 de juny del 1707 és una colònia d’un Estat imperial, extractiu i espoliador, al temps que genocida de la cultura valenciana,  que s’anomena España.
               El caràcter colonial no és pal·liat pel fet autonòmic, una llei orgànica espanyola, que sols serveix per a mantindre a una classe política que es presta a la ficció d’un autogovern innocu.   
               Decidir sobre la legislació laboral o les pensions, o la central de Cofrents, o el futur del port de València, o el corredor Mediterrani, o sobre les lleis de l’habitatge, o per decidir el nom de l’aeroport de Manises, o per a evitar el genocidi cultural valencià etc. etc. etc. totes estes reivindicacions socials estan vetades per a ser decidides pel poble valencià. Les mobilitzacions al voltant de totes estes reivindicacions, les energies dels lluitadors mobilitzats per assolir unes millores condicions de vida i de supervivència dels valencians, queden neutralitzades i anul·lades al no unir la reivindicació social a la reivindicació política, al no unir a la reclamació social l’alternativa política que la faça possible; al considerar que les reivindicacions que es fan tenen solució en este règim i Estat del 78-39-1707.
               El règim i Estat del 78-39-1707, resta tranquil perquè els moviments socials en les seues reivindicacions no plantegen cap alternativa política. Les reivindicacions socials al País Valencià, un país colonitzat, sense afegir l’alternativa política, es tradueix en un missatge del tot innocu i que ens ve a dir que els problemes socials tenen solució dins de l’Estat imperial espanyol.
Des de l’MRV – Moviment per la República Valenciana, proposem polititzar les reivindicacions socials, unir-les a l’assoliment de la República Valenciana i fem una crida a agrupar, coordinar  i promoure les distintes reivindicacions socials a través de les Juntes Republicanes de base.
MRV – Moviment per la República Valenciana
País valencià, d’Oriola a Vinaròs, 1 de maig del 2021
Germanies.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.