RV/PVE davant la repressió de l’Estat espanyol envers els republicans catalans: per l’obertura de processos constituents.

RV/PVE davant la repressió de l’Estat espanyol envers els republicans catalans: per l’obertura de processos constituents.

República Valenciana / Partit Valencianiste Europeu  davant de la repressió contra els republicans catalans per part de l’Estat espanyol sorgit del 78 i que cada vegada més esdevé hereu del 39 i que compta amb la complicitat de sectors que es reclamen d’esquerres, es posiciona al costat de tots els demòcrates i els republicans en defensa de les llibertats democràtiques i els drets civils i socials. Es posiciona a favor de processos constituents a l’Estat espanyol, perquè sols un canvi de règim que supere el del 78 i porte la República -i en el nostre parlament si esdevé sobirà: la Valenciana-,  farà possible la llibertat dels presos polítics catalans i el lliure retorn dels exiliats republicans.

RV/PVE  dona suport a tots els actes previstos pels republicans catalans per als pròxims mesos de febrer i març, al seu calendari de mobilitzacions en defensa de les llibertats.

RV/PVE demana a tots els diputats  i diputades demòcrates valencianes, i especialment a aquells que es declaren republicans, a posicionar-se front als partits dinàstics i perquè trenquen amb els que sustenten el regim del 78, responsable de la repressió dels republicans catalans. De forma molt rellevant fem aquesta demanda als diputats i diputades valencianes demòcrates i republicans amb representació en el parlament autonòmic valencià (LOE 4/1979) perquè l’esdevinguen sobirà.

PER LA FI DEL REGIM DEL 78!
PER L’OBERTURA DE PROCESSOS CONSTITUENTS!
PER LES REPÚBLIQUES!

Executiva de RV/PVE
País Valencià, 7 de febrer 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.