‘Ja és hora d’unir les mans’ crida de la nova Coordinadora de RV/PVE Vanessa Campos, davant la convocatòria del 20-D

Davant les eleccions estatals del 20 D, Vanessa Campos, nova  Coordinadora de RV/PVE,  ha fet una crida als valencians per anar units
per engrandir cliqueu damunt ja és hora d'unir les mansJa és hora d’unir les mans

Vanessa Campos i Climent
Coordinadora de República Valenciana-Partit Valencianiste Europeu

Valencianes i valencians,
Com ja degueu ser conscients, la setmana passada es va anunciar que les eleccions espanyoles seran el proper 20 de desembre de 2015. En aquestes eleccions el poble valencià es juga molt, perquè ens juguem com serà el finançament del nostre autogovern en el futur i com ja hem pogut veure sense tenir les claus de la caixa no hi ha autogovern, sols tutela amb alguna pinzellada valenciana.

Davant aquest repte, com a coordinadora del RV-PVE i en nom del partit, faig aquesta crida per la unitat del Valencianisme polític perquè pensem que ja és hora d’unir les mans en torn a propostes de futur reals per tal de donar resposta a les necessitats del poble valencià.

La nostra visió de futur descansa en tres pilars, que són els del republicanisme europeu:
 Llibertat, dels pobles i dels ciutadans per decidir què són i què volen ser en el futur. Sense llibertat d’elecció no hi ha sobirania popular i sense aquesta no hi ha democràcia.
 Igualtat d’oportunitats per a totes les persones, un principi bàsic de qualsevol democràcia és garantir que els seus ciutadans tinguen l’oportunitat de ser el que vullguen ser sense importar ni qui són ni d’on venen. Com a societat no ens podem permetre desaprofitar el talent.
 Fraternitat, per garantir unes condicions de vida pròpies d’un país desenvolupat a aquelles persones que no passen per bons moments.
En base a la llibertat, igualtat i fraternitat, cridem a unir les mans del Valencianisme polític en un projecte conjunt que siga útil a la societat valenciana per afrontar els reptes del futur pròxim: disposar dels nostres diners per tornar a posar en peu la nostra societat i economia. Al nostre paper això passa per agafar el volant i conduir nosaltres mateixos, sense tuteles. Perquè en aquesta legislatura, més que mai, els valencians hem d’estar presents amb una important veu pròpia per a quan se definisca el nou Estat que s’albira.

Proposem la construcció d’un espai ampli de Valencianisme polític inclusiu on es puga sumar tot el poble valencià en la defensa legítima dels seus interessos. Per nosaltres, pels nostres fills, pels nostres pares i pels que vindran. Mereixem una terra on poder viure i d’on ningú se n’haja d’anar per necessitat.
Per això, ja és hora d’unir les mans.
País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 5 d’octubre 2015
Vanessa Campos i Climent
Coordinadora RV-PVE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.