EL CONSELL POLÍTIC NACIONAL D’EUPV APROVA L’INFORME PRESENTAT PER LA COORDINADORA MARGA SANZ

Marga Sanz - EUPVEl màxim òrgan de direcció d’Esquerra Unida, reunit per primera vegada després de les eleccions municipals i autonòmiques, ha aprovat la nova estratègia per afrontar el nou període polític. Es manté l’executiva en funcions i mandata a la coordinadora a proposar una nova executiva que convocarà l’assemblea després de les eleccions generals.
El Consell Polític Nacional d’Esquerra Unida del País Valencià ha valorat el nou escenari polític i felicitat que el vot de la ciutadania haja acabat amb vint anys de govern del Partit Popular. Esquerra Unida se sent partícip d’eixe canvi i fa una crida a la responsabilitat d’aquells que tenen en les seues mans la conformació d’un nou Consell per a que responga a les aspiracions de canvi real i transformació del País Valencià.

La coordinadora ha afegit que “Esquerra Unida participarà d’eixe canvi amb la mobilització des del carrer, des dels Ajuntaments i des de les Diputacions, i emplacem a tots i a totes a fer un bon treball per a tornar a les Corts Valencianes”.

El Consell Polític considera prioritari guanyar la Moncloa per a la majoria social desallotjant al Partit Popular i obrint un procés constituent que torne la veu a la ciutadania. Per això, el Consell Polític ha acordat treballar per la convergència, per configurar candidatures d’unitat popular, des de la base i amb la participació de la ciutadania, tant en l’elecció de les candidatures com en el programa electoral.

Així mateixa, el Consell Polític aposta per consolidar els col·lectius locals i comarcals a partir de la força municipal.

Hem de recuperar l’espai institucional que la barrera del 5% ens ha deixat fora”, ha remarcat Marga Sanz.

El Consell Polític ha decidit aparcar l’assemblea per a després de les eleccions i dedicar tots els seus esforços a tirar al Partit Popular de la Moncloa “per a tornar-li a la ciutadania els drets socials que l’actual govern central ens ha llevat”.

València, 6 de juny de 2015
PREMSA EUPV

2 pensaments a “EL CONSELL POLÍTIC NACIONAL D’EUPV APROVA L’INFORME PRESENTAT PER LA COORDINADORA MARGA SANZ”

  1. Una pena que aposteu , com el tàndem Iglesias&Oltra , més per “el cel de Madrid” que per “el cel de València”.
    Del finançament i de l’espoli que patim els valencians per part de l’Estat espanyol, no dieu res.

  2. Víctor,
    EUPV-Acord Ciutadà portava al seu programa electoral l’exigència d’un altre sistema de finançament just, on cadascú aporte segons la seua renda i reba segons les seues necessitats (no com l’actual, amb el qual la CV, amb una renda inferior a la mitjana de l’Estat, es aportadora neta a les finances de l’Estat). Malauradament, no estarem a les Corts per a defensar-ho. Ho continuarem defensant des del carrer.

    Rafael Pla López
    membre del Consell Polític Nacional d’EUPV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.