2 pensaments a “Bravo i endavant Maria José Català, consellera d’ensenyament del PPCV, en la defensa del valencià, la nostra llengua; si els valencians no la defensem, ningú ho farà per nosaltres.”

  1. Brau i endavant per inpedir que a una escola de Castelló hi hagen més classes en valencià? Vosaltres de què aneu? I els del PP es pensen que ens xuplem els dits? Ara toca fer una micotiniua “apologia de la llibertat de les famílies” per atacar el català al Principat i fer que es permeta a l’alumnat que vulga estudiar-ho tot el castellà que ho estudie; només aconseguesquen reduir el català a Principat a la cleda de la del PP, de l’espanyolisme a Catalunya i al País Valencià i a les Illes s’haurà acabat la llibertat de tria de les famílies i es tornarà a imposar l’espanyol a cor que vols, que és l’únic que ha fet i sap fer aquest partit franquista i pancastellanista… Per què les crítiques que li apliqueu a Compromís i al PSPV no li les apliqueu al PP?

  2. Benvolgut Sal·lus,
    ANNA notícies no entra en les picabaralles entre els partits espanyols (PP, PSOE, EU/IU, Compromís/Equo, Podemos, Cs, UPyD), nosaltres, com sobiranistes valencians republicans, volem aguditzar la contradicció entre l’Estat espanyol/Reino de España i la Comunitat Valenciana/País Valencià que sols es resolt amb la Independència del País Valencià i la bandera de la República Valenciana onejant en la seu de les Nacions (estats) Unides.
    ANNA notícies també és solidària amb la lluita dels catalans, amb els que compartim la llengua valenciana amb ells, per la seua independència.
    Aquestes són les línies editorials d’ANNA notícies. Aguditzar les contradiccions entre l’Estat espanyol i el poble valencià, d’un costat, i de l’Estat espanyol i el poble català, d’altre.
    En aquest sentit destacarem qualsevol notícia en que el PPCV entre en contradicció amb l’Estat espanyol i criticarem a Compromís per endinsar-se en la política espanyola.
    No entrem en el guerracivilisme propi dels espanyols entre ells, que al País Valencià ens esquitxa als valencians (també a Catalunya als catalans) i ens desvia del nostre alliberament.
    Als valencians els volem veure units per millor lluitar contra l’Estat espanyol que ens espolia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.