Guia demana vot a Compromís

Un altre que ix de l’armari obert per Raimon. En plena batalla política amb l’Estat espanyol per a assolir l’Estat català, l’independentista Josep Guia anuncia -en un gest que algú podria interpretar de valencianista- que votarà Compromís, una opció de l’Espanya plural que coincideix amb l’esquerra marxista espanyola que una altra Espanya és possible, una que podria contemplar el marc nacional dels Països Catalans dins d’un Estat espanyol plurinacional i d’esquerres… vaja com es va plantejar la ‘qüestió nacional’ a l’antiga URSS.
guia3

2 pensaments a “Guia demana vot a Compromís”

  1. Mientras la izquierda no se presente unida, tenemos PPSOE para RATO. Aquí parece que se mueve todo,ERES, BARCENAS, DINERO EN ….pero todo sigue igual. Somos demasiados pocos los que nos gustaría otra sociedad. Yo pienso votar a la izquierda creo que piensa mas en el bienestar de las personas.
    Espero que no se pierda mi voto, sino en las próximas no voy a votar.

  2. Un parell de coses:
    1. Josep Guia té raó. Votem un candidat d’esquerres i valencià. I n’éstic d’acord. N’hi ha cap més que siga d’aquest país valencià?
    I això no té res a veure amb la vostra “intepretació sui generis” ni a eixir de l’armari, ni conformar res amb Espanya.
    2. A la senyora Maria José: vosté comence per demanar anar junts als gibraltarencs d’esquerres i als de Portugal….i, després, faça el favor de considerar-nos tan internacionalistes com a ells. Nosaltres som tan d’esquerres com qualsevol altra societat del món. Li puc assegurar que l’esquerra espanyola pot arribar a ser tan normal i tan descolonitzadora com qualsevol altra. No són especials ni tenen un gen especial que els fa ser tan colonialistes com els del Pp i el Psoe. En cas de tenir-lo, facen-s’ho educar !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.