Shakira canta Boig per tu (M)

Shakira canta en català

La cantant colombiana ha enregistrat en català ‘Boig per tu’, de Sau, “una de les cançons preferides de Gerard Piqué i una de les més boniques que he sentit mai”

 22 març 2014 Autor: Equip web RCat

 En la presentació a Barcelona del nou disc, que surt a la venda el 25 de març, la cantant va explicar que havia decidit enregistrar en català ‘Boig per tu’, de Sau, “una de les cançons preferides de Gerard [Piqué] i una de les més boniques que he sentit mai”. La cançó catalana apareixerà a l’edició ‘Deluxe’ de l’àlbum. Shakira Isabel Mebarak Ripoll , més coneguda pel nom artístic de Shakira , El seu segon cognom és d’origen català. La interpretació de Shakira del ‘Boig per tu’ en català que inclourà la versió de luxe del nou disc ja corre per les xarxes socials.

L’artista ha venut més de 80 milions de discos fins ara, dels quals 10.500.000 d’unitats només als Estats Units. Ha guanyat en dues ocasions el Premi Grammy i set vegades el Grammy Llatí. L’empresa Live Nation  considera Shakira l’artista més important de la seva generació pel seu impacte global clarament consolidat. Segons la revista Forbes, és una de les cantants que més diners guanya

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.