Ahir, joves sobiranistes valencians republicans de XXR (Xics i Xiques Republicanes) d’esplai per la Calderona. En el Castell de l’Alt del Pi de Serra amb la bandera que reivindica l’Estat valencià i la República Valenciana. Bandera que ha d’onejar en la seu de les Nacions Unides si la Constitució valenciana així ho inclou

sob2
El Castell de Serra (Camp de Túria, País Valencià), també denominat Castell de l’Alt del Pi és una fortalesa d’origen àrab de reduïdes dimensions construïda al voltant del segle XI, i que se situa en un monticle a un quilòmetre de la població que li dóna el seu nom, des d’on es dominava la vall del Túria i l’accés a la Serra Calderona. Aquesta fortalesa, que no estava destinada a acollir a població civil, pertanyia al sistema defensiu del nord de València, juntament amb els castells de Nàquera i el d’Olocau.
sob3
sob1
sob5
sob6

Estatuts de RV/PVE
Art. 13: Organització Juvenil.
Es crea la Secció Juvenil del partit, denominada XICS I XIQUES REPUBLICANES (XXR), per a promocionar la participació dels joves en la vida interna del mateix. Elaborarà els seus propis estatuts i reglaments, així com l’elecció dels seus òrgans, ajustant-se als principis polítics i d’organització dels presents estatuts, si bé aquells seran confirmats pels òrgans de direcció del partit. Podrà afiliar-se qualsevol jove major de 18 anys d’edat i menor de 30. Els afiliats seran també afiliats del partit quan arriben a la majoria d’edat, adquirint els drets i deures conforme a l’establit en els presents estatuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.