RV/PVE decideix presentar-se a les eleccions al parlament valencià previstes per al 26 de maig del 2019 amb la candidatura ‘Per la República i l’Estat valencià’

REPÚBLICA VALENCIANA / PARTIT VALENCIANISTE EUROPEU
partit inscrit  en el Registre de Partits Polítics el 3 de desembre del 2007; tomo VI; folio 496 del Llibre de Inscripcions.

RV PVE decideix presentar-se a les eleccions al parlament valencià  previstes per al 26 de maig del 2019 amb una candidatura ‘PER LA REPÚBLICA I L’ESTAT VALENCIÀ’

L’assemblea de RV/PVE, reunida el dijous 24 de gener del 2019, ha aprovat el següent comunicat:
COMUNICAT

  1. Constatem que RV/PVE és un partit republicà valencià testimonial amb reduïda estructura organitzativa i que la seua acció política esdevé fonamentalment ideològica a favor de dotar al poble valencià (residents de l’actual Comunitat Valenciana) d’una personalitat política pròpia mitjançant la creació d’un Estat valencià, lliure i sobirà, per a poder, els valencians, fer o desfer; per a poder acceptar o rebutjar; per a poder anar en pla d’igualtat a les estructures federals o confederals que se’ns proposen, però per a poder eixir d’aquestes estructures si els valencians decidim que no ens convé estar.

  2. Constatem que l’Estat espanyol manté un regim que, mitjançant lleis concatenades, té el seu origen en el Decreto 138/1936, de 29 de Septiembre, por el que se nombra Jefe del Estado Español a Francisco Franco, que assumia tots els poders de l’Estat i que de manera unilateral va nomenar el 22 de juny de 1969 successor a títol de rei a Juan Carlos de Borbón i que mitjançant l’heterodoxa Constitució de 1978 i el consens forçat pels poders fàctics i acceptat pel PSOE, PCE i CDC, este règim s’ha mantingut fins ara, amb el seu tercer cap d’Estat, Felipe de Borbón.

  3. El trencament del consens amb el règim del 78/39 per part dels republicans catalans ha portat a l’Estat espanyol a una aguda crisi en el que s’albira una nova transició on la monarquia i l’organització territorial van a replantejar-se.

  4. RV/PVE considera que els valencians hem de dotar-nos de veu i força política suficient per a poder negociar en esta nova etapa, per llevar-nos de damunt l’espoli econòmic i dependència que patim de l’Estat espanyol.

  5. RV/PVE alerta dels cants de sirena, o presumible estafa, de l’esquerra i el republicanisme espanyol amb les seues ofertes federals, per la nul·la voluntat de negociar un veritable Pacte Federal, que hauria de comptar amb dos requisits:
    El primer. L’existència prèvia de les PARTS, lliures i sobiranes.
    El segon. Que el pacte entre les parts siga entre IGUALS.
    Qüestions aquestes que ens manquen als valencians.

  6. RV/PVE, en conseqüència, decideix concórrer a les properes eleccions al Parlament valencià amb la candidatura ‘PER LA REPÚBLICA I L’ESTAT VALENCIÀ’ amb un únic punt programàtic: assolir una majoria sobiranista al parlament valencià per a poder negociar amb l’Estat espanyol, monàrquic o republicà, les nostres relacions en pla d’igualtat amb ell.

  7. Amb aquest motiu RV/PVE fa una crida a tots els valencians, d’Oriola a Vinaròs, a donar suport i a incorporar-se a aquesta candidatura i formar part de les llistes (40+6 per la província de València; 35+5 per Alacant i 24+3 per Castelló).
    De manera provisional  pel fet que les eleccions encara no estan convocades, descarrega’t aquest PDF (tria una de les dues versions castellà o valencià)  http://www.republicavalenciana.org/documents/acceptacio-2019.pdf
    d’acceptació a la candidatura República Valenciana / Partit Valencianiste Europeu, fes tres còpies, emplena-les i signa les tres còpies; fes una còpia del teu carnet d’identitat i envia els quatre documents a l’Apartat de Correus 12096 de València 46020 en un sobre dirigit a ACR Constantí llombart- Candidatura RV/PVE. (per a qualsevol aclariment podeu contactar amb la candidatura a l’ e-mail:correu@republicavalenciana.org o telefonant al 650 537 213).

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 25 gener 2019 
http://www.republicavalenciana.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.