Marga Sanz (EU): “Aquest colp d’autoritarisme intolerable exigeix la convocatòria immediata d’eleccions”

Marga Sanz - EUPVEls diputats d’Esquerra Unida van passar tota la nit acompanyant als treballadors de RTVV per impedir el tancament
La síndica d’EUPV en Les Corts i coordinadora de la formació d’esquerres, Marga Sanz, ha exigit divendres la convocatòria d’eleccions anticipades d’immediat. “Estem davant una situació sense precedents. El tancament de RTVV és la gota que rebassa el got. Aquest govern ja no té legitimitat, ni compta amb la confiança dels valencians, ni li queda res de decència després d’allò al que hem assistit en les últimes 24 hores”.

“Esquerra Unida va a estar al costat dels treballadors de RTVV, perquè aquest és un projecte col·lectiu, que va nàixer de la nostra voluntat com a poble sobirà i ha de tenir viabilitat sí o sí”, ha explicat Sanz.

La coordinadora de la formació d’esquerres assegura que Fabra “ha traspassat ja tots els límits. El que ha ocorregut amb RTVV ha de posar el punt i final no a aquest mitjà de comunicació públic que ha de continuar obert, sinó a aquest govern autoritari, antidemocràtic, que hui ens ha fet reviure altres temps passats que no volem que tornen mai més. Exigim la dissolució immediata de les Corts i la convocatòria eleccions”.

València, 29 de novembre de 2013
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.