El SVR (Sindicat Valencià Republicà) denuncia discriminació per part del director de RR.HH del Consorci de Bombers


València, 31 de juliol de 2017
SR. DIPUTAT PRESIDENT.
Ximo Cunyà i Alcover, delegat del SINDICAT VALENCIÀ REPUBLICÀ en el Consorci, amb domicili per a notificacions en el meu centre de treball, davant de vosté compareix i com millor procedisca, diu:
Hem rebut un requeriment de documentació del seu director del RR.HH., Jose Ramón Bellver, que en la seua línia de treball, o siga, obstruint l’acció sindical d’esta organització, ens demana una documentació sense clarificar quina es.
Front a este requeriment fem les següents al·legacions:

  1. L’escrit de constitució de la secció sindical el presentarem el 29 de maig, i han esperat vostés set setmanes a enviar-nos el requeriment, impedint mentrimentres el normal funcionament de la secció sindical, entre altres no ingressant les quotes que els treballadors els dien.
  2. Ens demanen “certificació emesa per l’organ competent del Sindicat Valencià Republicà, degudament acreditat, de creació de la secció sindical i la designació de delegat sindical en el Consorci Provincial de Bombers de Valencia d’acord amb els Estatuts d’aquest sindicat.” Sense especificar eixos documents quin son, suposem que per a obstruir la nostra acció sindical.
  3. La LOLS diu: Artículo 8.1. Los trabajadores afiliados a un sindicato podrán, en el ámbito de la empresa o centro de trabajo:a) Constituir secciones sindicales de conformidad con lo establecido en los estatutos del sindicato.
  4. Els nostres estatuts diuen: Article 24. Drets dels afiliats. n) A constituir seccions sindicals en l’ambit de la seua empresa o centre de treball, de conformitat amb allò establit en l’article 8 de la llei orgànica 11/85.
  5. La direcció territorial de treball va ser notificada de la constitució de la secció sindical i nomenament de delegat en data 29 de maig i no ha emes cap disconformitat en el document, similar al del Consorci, copia del qual acompanyem com a document 1. ¿No sap la Direcció Territorial de Treball de la Generalitat lo que fa?
  6. Hem estat preguntant a altres seccions sindicals quins documents presentaren i tots feren el mateix que nosaltres.

Es per lo qual que, sol·licita:
L’ingrés immediat de les quotes sindicals com li han dit els treballadors i des de la data que li ho sol·licitaren així com el reconeixement dels drets que ens atorga la legislació; i si volen algun paper, concreten quin es i donen una copia del que presentaren els atres sindicats per a que els fem igual.
El que esperem obtenir de la seua amabilitat, aprofitant l’ocasió per a saludar-lo:

Ximo Cunyà i Alcover
SINDICAT VALENCIÀ REPUBLICÀ


 RESOLUCIÓ de 23 de maig de 2017, de la Subdirecció General de Relacions Laborals de la  Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es disposa el depòsit i publicitat dels estatuts de l’organització sindical
denominada: Sindicat Valencià Republicà (SVR). [2017/4610]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.