La intel·ligència austríaca assegura que Estats Units paga a les màfies per inundar Europa de refugiats

Les màfies que controlen el tràfic de migrants i refugiats libis i sirians a Europa estarien cofinançades per organitzacions nord-americanes, segons un agent del servei d’intel·ligència militar d’Àustria.migr2

La revista austríaca “Info-Direkt” (publicació nacionalista amb fonts en les forces armades) va desvetlar el passat 5 d’agost que l’Österreichischen Abwehramts (el servei d’intel·ligència militar d’Àustria) disposava d’informacions que proven que organitzacions d’Estats Units paguen a les màfies que porten a Europa milers de refugiats.
Un empleat del servei secret que va voler mantenir l’anonimat va assegurar que “organitzacions nord-americanes han creat un model de cofinançament per a contribuir amb quantitats substancials al que cobren els contrabandistes. No tots els refugiats del nord d’Àfrica disposen d’11.000 euros en efectiu Ningú pregunta d’on ve els diners?”.
El ministeri de l’Interior d’Àustria va obrir excepcionalment la frontera durant la fi setmana del 4 al 6 de setembre, per la qual van passar 15.000 refugiats sirians en trànsit des d’Hongria cap a Alemanya. Solament 90 persones van demanar asil a Àustria.
Mig milió de refugiats
La citada revista apunta que “en els cercles policials d’Àustria i Alemanya que s’ocupen diàriament de les condicions d’asil, és ben conegut el que cobren (les màfies) per portar als refugiats”.
En el marc de la seua estratègia geopolítica Estats Units estaria implicat en aquest procés que fins avui ha inundat Europa amb més de 500.000 migrants i refugiats.
En la informació l’Estat Islàmic obté 500 milions d’euros pels refugiats que arriben a Europa, Mil21 desvetlava el negoci de les xarxes del tràfic humà que cobren forts summes als refugiats per les travessies a Itàlia i Grècia.
Mantenir el tràfic de persones
La denúncia del servei d’intel·ligència militar d’Àustria publicada per “Info Direkt”, que no ha sigut desmentida per cap estament oficial d’aqueix país, obri un insospitat capítol al drama dels refugiats.
D’una banda, famílies senceres lliuren a les màfies els estalvis d’anys de treball per a fugir dels seus països en guerra; d’un altre costat, organitzacions nord-americanes, molt probablement sostingudes amb fons de la CIA o altres agències d’intel·ligència, financen a les xarxes mafioses amb importants summes de diners perquè el tràfic de persones no decaiga i, finalment, de tots els diners recaptats una part va a parar a les mans del terrorista Estat Islàmic.
Estats Units tracta d’impedir que la Unió Europea supere a l’economia nord-americana
De confirmar-se la denúncia del servei d’intel·ligència austríac, la pregunta sorgeix per si sola: què objectiu persegueix Washington finançant l’arribada massiva de migrants i refugiats?
Europa, dependent d’Estats Units
Analistes i politòlegs vinculen l’escenari d’inestabilitat que la migració està causant en el vell continent amb una doble estratègia nord-americana: En primer lloc, impedir que en els pròxims anys la Unió Europea arribe a superar l’economia d’Estats Units. En segon lloc, evitar que una Europa forta es plantege un canvi d’aliances. És a dir, un acostament a Rússia i Xina en detriment d’Estats Units.
El problema migratori que pateix Europa seria, doncs, una mesura de pressió. Una aixeta a obrir o tancar a conveniència.
———————

Estats Units finança el tràfic d’immigrants a Europa. Milers d’immigrants provinents de països en conflicte segueixen arribant a Europa.mar.jpg_1718483346Milers d’immigrants provinents de països en conflicte segueixen arribant a Europa. | Foto: Reuters

Un analista va argumentar que es tracta d’una estratègia d’EUA per a organitzar una “invasió a Europa”.
Una filtració del servei d’intel·ligència d’Àustria va revelar que organitzacions nord-americanes gasten altes sumes de diners per a pagar als contrabandistes que porten a Europa de forma il·legal a milers de refugiats diàriament.
D’acord al diari austríac Infi-Direkt, els traficants no traslladen gratis als immigrants als països europeus, en dependència de la regió el preu per aquest viatge pot variar de 7 mil fins a 11 mil euros.
“No tots els refugiats del nord d’Àfrica tenen 11.000 euros en efectiu. Ningú es pregunta d’on ixen els diners?”, qüestiona el mitjà Infi-Direkt.
Macedònia tanca frontera amb Grècia per crisi migratòria
El periodista francés, Nicolas Bonnal, va analitzar per al diari Boulevard Voltaire la declaració de l’agent de la intel·ligència austríaca i va argumentar que aquest sistema s’usa per EUA per a organitzar una “invasió a Europa”.
L’autor fa paral·lelismes amb la intervenció d’EUA a Líbia, Síria i l’Iraq. Els conflictes militars en aquests països es van cobrar la vida de milions de persones, mentre que moltes altres van quedar sense llars i es van veure obligades a cercar refugi a Europa.
Migrants en el Mediterrani: entre l’espasa i la paret
En el seu article, Nicolás Bonnal va assenyalar que des dels temps de Woodrow Wilson (president d’Estats Units entre 1913 i 1921) amb el suport de França i del Regne Unit, “EUA sense parar està organitzant les intervencions, basant-se en el seu messianisme agressiu i una moneda de reserva (..) Solament queda reconèixer amb admiració que els mags nord-americans s’ixen amb la seua i sense pagar les conseqüències”.
Bonnal va agregar que “després d’haver sumit a Àfrica en el caos i organitzat la invasió a Europa amb l’ajuda dels seus polítics lleials com Renzi, Hollande i Merkel, els nord-americans posen en pràctica els principis neomaquiavèl·lics de Leo Strauss i dels estrategues a l’estil de Wolfowitz. Aquests trotskistes fallits desitgen governar mitjançant el caos els països, en privar-los de les realitats humanes i històriques, convertir-los en bases, terres buides, nius de drogoaddictes i centres de refugiats”.
Aquest contingut ha sigut publicat originalment per teleSUR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.