LA DIRECCIÓ AUTONÒMICA I COMARCAL DE COMPROMÍS ACUDEIX AL PLENARI DE LA NUCIA PER DONAR SUPORT AL SEU REGIDOR

Plenari maigEl portaveu de Compromís a la Diputació d’Alacant i regidor de l’Ajuntament de Xaló, Gerard Fullana, i la Secretària d’Organització de Compromís i recentment triada Coordinadora Nacional del BLOC, Àgueda Micó, han acudit al plenari de la Nucia celebrat este dijous, per a mostrar el seu suport al regidor de Compromís en la localitat, Pep Pastor, davant els continus atacs verbals i faltes de respecte propiciats des de l’equip de govern de la Nucia cap al regidor de Compromís.

Com ja va succeir al ple d’abril, els regidors del Partit Popular han tornat a menysprear i insultar al portaveu de Compromís a l’Ajuntament. “Els senta malament que des de Compromís demanem informació i respostes sobre la seua tasca al front del govern,es pensen que amb la seua actitud deixarem de portar la veu de la ciutadania a l’Ajuntament” ha lamentat Pep Pastor.

Per la seua part, Gerard Fullana ha demanat al govern del Partit Popular “un comportament més professional”, i ha atribuït el seu fer a les “velles formes de fer política que ens ha tingut acostumats el PP en els últims 20 anys a totes les institucions d’arreu del País on ha governat, com és el cas encara de la Nucia”.

Segons ha manifestat Àgueda Micó, “els atacs personals propiciats des del PP cap al nostre regidor són furibunds i sense sentit”. “És una llàstima veure com el Partit Popular converteix un ple on s’hauria de debatre sobre com solucionar els problemes de la gent, en un espectacle on els crits i les desqualificacions personals tracten d’amagar la mala gestió del PP al capdavant del govern local”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.