Dijous 1 d’octubre a les 19:30 a la Casa Santonja de l’Olleria

Vanessa Campos i Joan R. Sanchis presentaran a l’Olleria el seu llibre sobre Caixa Popular. La segona oficina de la cooperativa de crèdit es va obrir en aquesta localitat de la Vall d’Albaida
Caixa Popular

L’any 1978 va nàixer Caixa Popular, una cooperativa de crèdit amb oficines a vuit comarques del País Valencià que destaca per la condició de ser una cooperativa de treball associat. Això és, que els treballadors són alhora socis de la cooperativa (un 92% de la plantilla són socis) que prenen decisions. A més, en tant que cooperativa de segon grau, algunes de les cooperatives que també ho són estan associades a Caixa Popular.

L’Olleria és la localitat on es va obrir la segona de les oficines d’aquesta entitat, en un moment en què el moviment cooperativista hi tenia una forta embranzida, amb empreses d’aquesta condició en sectors com la fusta i el vimen, el vidre i el consum. Precisament en aquesta localitat es presentarà dijous 1 d’octubre el llibre ‘Caixa Popular. Un model de banca cooperativa, social i diferent’, un recorregut per la història d’aquesta cooperativa i del seu model de negoci fet des de la visió externa i professional pels autors del treball, els professors Vanessa Campos i Climent, Doctora en Economia Social, i Joan Ramon Sanchis Palacio, Catedràtic de la Universitat de València i Director de IUDESCOOP. Tots dos participaran en la presentació, a les 19.30, a la Casa Santonja, amb les intervencions també de Julià Engo, batle de l’Oleria, i de Bernat Belcan, president de Caixa Popular.
Entrevista a Joan Ramon Sanchis: ‘Les cooperatives de crèdit no especulen com han fet caixes i bancs’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.