La coalició JUNTS en Mislata news

comunamotoLa candidatura de “Junts per Mislata”.

Junts per Mislata es presenta a les eleccions amb el convenciment de ser una opció necessària. Al nostre programa explicitem les mesures que proposem per fer possibles polítiques generadores de creació d’ocupació de qualitat. Polítiques per una educació que done oportunitats a tota la nostra joventut, amb formació i capacitació intel·lectual i professional. Polítiques al voltant de l’habitatge, la igualtat de gènere, la qualitat de vida, la cultura de la participació ciutadana i l’associacionisme.
Treballarem per tal d’aconseguir trobar una ocupació a la gent que no en té. No podem permetre una xifra d’aturats de més de 5.000 veïns i veïnes a Mislata. Això, però, només podrem fer-ho amb polítiques actives d’ocupació, amb contractació indefinida mitjançant ajudes públiques de bonificacions i exempcions de taxes. Suport incondicional al comerç local i a les pimes amb seu social a Mislata.
Farem possible polítiques en favor de l’oci i l’aprofitament saludable del temps lliure, la promoció cultural i una millora de la qualitat de vida de totes les persones.
Volem una Mislata optimista i vitalista i això només podrem tindre-ho amb un ajuntament i uns serveis públics inequívocament al servei de les mislateres i els mislaters. Una Mislata ben viva i ben alegre, amb les millors prestacions públiques en comparació amb les dels altres pobles del nostre entorn.
Perquè les persones que ens presentem per la Coalició Junts, som treballadores i treballadors que sabem de la dificultat i del que costa avançar i aconseguir els bons propòsits, però sabedors de que amb voluntat i un bon equip, força i coratge, farem possible una Mislata pròspera i vital.
Carles Muñoz Soria, Marula Alborch Peiró, Miguel Mas Sahuquillo, Alejandra Julian Martínez, Sílvia Cebolla Martorell i tota la candidatura de Coalició Junts per Mislata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.