La coalició Junts a Mislata informa’t

Junts es presenta amb Carles Muñoz com a líder

Coalició Junts per Mislata es presenta a les eleccions a l’alcaldía per primera vegada al nostre municipi però amb un candidat, Carles Muñoz, que ja ho va fer fa quatre anys a les llistes de Compromís per Mislata i que enguany fa doblet, presentant-se a la Presidencia de les Corts Valencianes.
Segons ens explica mitjançant un comunicat Junts per Mislata “es presenta a les eleccions amb el convenciment de ser una opció necessària. Al nostre programa explicitem les mesures que proposem per fer possibles polítiques generadores de creació d’ocupació de qualitat. Polítiques per una educació que done oportunitat a tota la nostra joventut, amb una formació i una capacitació intel·lectual i professional. Polítiques al voltant de l’habitatge, la igualtat de gènere, la qualitat de vida, la cultura de la paricipació ciutadana i l’associacionisme”.
“No podem permetre”, explica el seu portanveu, Carles Muñoz, “una xifra d’atur de més de 5.000 veïns i veïnes al nostre poble. Això només serà possible amb polítiques actives d’ocupació amb contractació indefinida mitjançant ajudes públiques de bonificacions i exempcions de taxes”.
Per últim, al seu comunicat expliquen que “faran possible possibles en favor de l’oci i l’aprofitament del temps lliure, la promoció cultural i una millora de la qualitat de la vida quotidiana de totes les persones”.
Pots conèixer als integrants de la llista de Junts i la resta de partits al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.