El PCPV aposta per un “Front Popular” que trenque democràticament amb el Règim del ’78 i retorne la sobirania del País Valencià i d’Espanya al poble.

pcpvEl PCPV aposta per un “Front Popular” per a una revolució democràtica

El PCPV proposa la confluència de l’esquerra al voltant d’un programa de mínims i mantenint la independència de cada col•lectiu

El Partit Comunista del País Valencià ha aprovat, al seu últim Comitè Central, impulsar un Front Popular, al costat d’altres forces de l’esquerra transformadora, que trenque democràticament amb el Règim del ’78 i retorne la sobirania del País Valencià i d’Espanya al poble.

La federació valenciana del PCE planteja la confluència de les forces polítiques, sindicals i socials d’esquerra al voltant d’un programa de mínims consensuat per totes elles per a treballar per un Procés Constituent a les institucions i al carrer sense renunciar ni a la identitat ni al programa de màxims de cada organització.

“És necessari treballar amb lleialtat entre organitzacions i crear espais unitaris d’enteniment. Espais on les organitzacions no es dissolguen, sinó que mantinguen la seua identitat i als que s’incorporen noves organitzacions i col•lectius de manera permanent en la mesura que aquests vagen millorant el seu funcionament i acumulant força real”, explica la resolució.

“No entenem aquestos espais de convergència com a candidatures unitàries, sinó com a molt més: espais de Poder Popular. No es tracta només de comprometre a les forces polítiques en l’espai institucional, sinó al conjunt de moviments en la defensa d’un programa comú als parlaments, als governs, als ajuntaments… Però, sobretot, al carrer. És temps d’apostar per la conformació d’un Front Popular per a la Revolució Democràtica al País Valencià i a Espanya, i que aquest prenga forma d’espais de contrapoder eb cada ciutat, en cada poble i en cada barri”, defensa Javier Parra, Secretari General del PCPV.

A nivell municipal, l’última paraula la tindran els col•lectius d’Esquerra Unida i les Agrupacions del PCPV que, coneixedors del context en el seu àmbit local, decidiran a les seues respectives assemblees la participació i els temps als processos de convergència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.