Limbotheque preestrena “Crash” a Alzira

CRÒNICA > Limbotheque preestrena “Crash” a Alzira

Inici  /  Vosté està ací
Crash-Limbotheque-fotos-Empar-Piera-AfándePlan (9)

LIMBOTHEQUE
Foto: Empar Piera

Els que ens acostarem divendres passat, 9 de maig, al Gran Teatre d’Alzira vam tenir el privilegi de gaudir de primera mà de la preestrena del nou disc de Limbotheque: Crash.

Un enclavament històric que s’inaugurava al 1921, passant per diverses mans, reformes, inundacions i un incendi. El Gran Teatre, que va ser projectat per a teatre circ, ha acollit durant 93 anys d’activitat tota classe d’espectacles: combats de boxa i catch, cinema, concerts, revistes, sarsueles, òpera i ballet.

Una escenografia lluminosa i minimalista, un canvi de look al capdavant de la banda: el de Carola Mendoza (Carol García: veu i icona de Limbotheque), un primer vídeoclip – produït per Ocho Vídeos – presentat a les xarxes socials dies abans, un títol destrossador… Tot feia presagiar un gir de 180º en la trajectòria d’aquesta formació que, amb tres discos al mercat i el que està per vindre (després de l’estiu), han recollit un èxit rere d’altre.

Crash-Limbotheque-fotos-Empar-Piera-AfándePlan (2)

LIMBOTHEQUE
Foto: Empar Piera

Els d’Alzira, excepte en un parell de temes més propers al pop com “Crash” o “Nube“, afilen les guitarres en aquest quart LP que va a sorprendre a més d’un. Camilo González i David Garzinsky es recreen amb talent aportant a les noves creacions un aire rocker 100% en castellà, que sembla ser el nou segell que Limbotheque ha triat per a substituir les seues peculiars fusions de treballs anteriors.

Els constants i veloços canvis d’instrument d’un quasi home-orquestra anomenat Gerard Vercher (teclats i acordió), l’ara més potent bateria de Javier Bosch, el talentós home tranquil del baix: Raúl Ortells, la col·laboració de Lara Vercher (clarinet i saxo), el carisma, la veu i la posada en escena de la tremenda Carol García i alguna tornada prometedora com “Nada es tan terribol“, ens van deixar un molt bon sabor de boca.

Crash-Limbotheque-fotos-Empar-Piera-AfándePlan (19)

LIMBOTHEQUE
Foto: Empar Piera

No podien faltar, en aquesta celebració entre amics, família i premsa musical, aquells temes que han cosit la història del sextet: Mensonge on y va, Russian Eyes, Whisky is my drink, Noviembre o el seu cover de Scorpions, Still loving you. Només queda esperar a setembre per a la gran presentació i poder tenir en les mans el sorprenent “Crash”.

MÉS FOTOS!

Crash-Limbotheque-fotos-Empar-Piera-AfándePlan (20)

LIMBOTHEQUE
Foto: Empar Piera

CRÒNICA > Limbotheque preestrena "Crash" a Alzira

Text: Vanesa Martínez Montesinos | Fotos: Empar Piera | © Afán de Plan 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.