Crònica d’EL PAIS de la tradicional manifestació d’abril, on el PSOE mou els fils per amarrar el vot dels valencians nacionalistes d’identitat catalana. En la foto de la manifestació anti-PPCV organitzada per ACPV amb el lema: Recuperem (sic) el país! (…) El País Valencià necessita un canvi, a destacar les banderes catalanes, per la República Catalana, i catalanistes, a favor dels Països Catalans, totes elles políticament avalencianes i, pel seu resultat -en el millor dels casos innocu per alié- al ser passejades pels carrers de València, funcionalment espanyoles.

per engrandir cliqueu damuntpsoeguai

6 pensaments a “Crònica d’EL PAIS de la tradicional manifestació d’abril, on el PSOE mou els fils per amarrar el vot dels valencians nacionalistes d’identitat catalana. En la foto de la manifestació anti-PPCV organitzada per ACPV amb el lema: Recuperem (sic) el país! (…) El País Valencià necessita un canvi, a destacar les banderes catalanes, per la República Catalana, i catalanistes, a favor dels Països Catalans, totes elles políticament avalencianes i, pel seu resultat -en el millor dels casos innocu per alié- al ser passejades pels carrers de València, funcionalment espanyoles.”

  1. Sí, és veritat, molta gent, valenciana i catalana, catalans del Principat, de les Illes i del País Valencià, eixirem a defensar el dret a decidir del Pais Valencià, hem de defensar conjuntament, tot el país dels Països Catalans [Valencians i Balears] el nostre dret a decidir individualment i col·lectiva. És veritat també que les polítiques espanyolistes del PP són antivalencianes i anticatalanes, ens asfixien econòmicament i lingüisticament, ens espolien, etc. Per tant ens cal un canvi polític a la Generalitat Valenciana per corregir les deficiències en sanitat, en serveis socials, però també en economia, en manca d’inversions, en política lingüística contra la nostra llengua i cultura, contra el nostre país… No entenc perquè des d’Anna Notícies us estranya que el 25 d’abril eixim al carrer a manifestar-nos aquells que ens sentim i som valencians i catalans del País Valencià o d’arreu dels països de parla catalana o valenciana… I no entenc per què critiqueu que porten la que considerem que és la nostra senyera històrica. És que preferirieu que no eixirem de casa el 25 d’abril, que votarem tots al PP i que portàrem les senyeres que els del PP i UV (i alguns de vosaltres) diuen que cal portar? Hi ha coses que no entenc, però sobretot no entenc l’obsessió antifusteriana i anticatalana que sembla un dictat de la dreta espanyolista que alguns han integrat i s’ha estés com una taca d’oli racista i alguns en nom del “valencianisme” escampen per tot el País Valencià nodrint l’anticatalanisme [i l’antivalencianisme i l’antimallorquinisme], Perquè com deia des de Benimaclet el gran filòleg valencià, Josep Giner, el 1932, l’anticatalanisme, l’antivalencianisme i l’antimallorquinisme era la mateixa merda.

  2. … entranyable Sal·lus, els sobiranistes valencians republicans, aspirem (i ja ho fem) a anar darrera de pancartes com la que portava ERPV i amb banderes políticament valencianes que reivindiquen allò que reivindica la pancarta d’ERPV i per suposat i com va fer, a la seua manera la CUP, allunyar-se de la manifestació Psoera d’ACPV.
    Aixina que ‘menos lobos’, caperucita
    —————
    Per cert, dues preguntes:
    1. Tu vas acabar a la plaça del Patriarca o no…?
    2. Per què la pancarta d’ERPV és amagada pels mitjans,,,?

  3. Es normal que vejau normal i alabable que se pasejen les banderes de l’estat català per Valéncia, per qué sou catalans. Igual vos tenia que pareixer que se pasejen per Barcelona les banderes espanyoles. Pero per als valencians, ni els que van per Valéncia ho són, ni els que van per Barcelona són catalans. A la fi les dos manifestacions són demostratives d’un territori que vol sometre a un atre.

  4. Tant en Salus com en Pla deuríen comprar el llibre Per la República Valenciana per entendre allò que els sembla tant incomprensible. Vos assegure que és fàcil, divertit i didàctic. Un llibre que farà dels valencians gent més conscient de si mateixos i elevada autoestima. Els Païssos Catalans, va ser un somni d’una nit d’estiu que ja ha passat. I que el Psoe no necessita aparèixer com a tal per a que siga ell qui va darrere les mogudes que per això ja te a ACPV , per a defensar l’unitat indisoluble de la pàtria española. Llepaculs i llepapius del més variopint oritge i procedència.
    Salut i repúbliques que enfonsin l’estado español

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.